Last news in Fakti

21 Юни, 2023 12:16 2 074 6

Porsche 918 Harlekin е препратка към най-цветното Polo от миналия век

  • vw-
  • polo-
  • volkswagen-
  • harlekin-
  • porsche-
  • 918 spyder

Суперколата е дело на датско тунинг студио

Porsche 918 Harlekin е препратка към най-цветното Polo от миналия век - 1

Volkswagen Polo Harlekin или Golf Harlekin са рядко срещани модели, които предизвикват емоции във всеки който ги срещне на пътя. В България има няколко заводски екземпляра от по-малкия модел и често могат да бъдат видени по различни събития и изложения на германския бранд. Volkswagen прави двата модела само през 90-те години на миналия век и те така и не получават наследници в модерната история на бранда.

Това, обаче, не пречи на феновете на цветните автомобили да пресъздават модификацията под формата на други модели на Volkswagen или дори Volkswagen Group, както можем да видим. Последната такава версия е дело на датско тунинг студио, което използва за база на проекта си Porsche 918 Spyder. Една от иконите на модерната автомобилна „Света троица“ бе показана заедно с оригинално Polo от миналия век.

Колата използва оригиналните цветове на Polo-то, макар и тук те да са позиционирани малко по-странно поради извивките на колата. За разлика от оригиналните коли, които използват боя, тук е използвано фолио, което собственикът да разлепи след определен период.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ти да видиш

    10 3 Отговор
    Абе нещо много тенденциозни тия цетове,за едни със кръшна походка???!!!☹

    Коментиран от #6

  • 2 Къмару

    11 1 Отговор
    Пидалска кола ако и излезнеш от нея със знаменце в същия цвят стърчащо от гъса ти значи си завършен европеец
  • 3 Лично мнение

    9 0 Отговор
    Навремето си купувах един вестник "Автомобилен магазин БЕДА".Там за първи път го видях това Polo, и ми изглеждаше много странно ,сякаш е било ударено и са му сменили ламарините с каквито са намерили ,без да ги пребоядисват.Но от друга страна си е вид арт изкуство ,както има и изрисувани BMW -та през 70-те и 80-те.Определено се набива на очи в автомобилният поток ,ако се види в движение.🙂
  • 4 гост

    3 0 Отговор
    Първата жена на Бацата имаше такова !
  • 5 тоз

    4 0 Отговор
    Има и ГоУф 3 харлекин.
  • 6 333

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ти да видиш":

    Harlekin на български е Арлекино. Преди 5 века никой не е свързвал тия цветове с това, с което ти го свързваш. Такава обесебеност е притеснителна, да не те влече, и да те е срам да си признаеш?