Last news in Fakti

28 Юни, 2023 10:08 1 994 2

Повече мощност за най-наточеното Х1

  • bmw-
  • bmw m-
  • x1-
  • x1m

Малкият кросоувър вече разполага с 312 конски сили

Повече мощност за най-наточеното Х1 - 1

BMW представи най-мощната версия на своя „базов“ кросоувър – X1. Най-малкият модел от X гамата на баварците получава по-агресивна визия, нови технологии и по-мощен двигател, който да подхожда на външния вид. Моделът разчита на добре познатия 2.0-литров бензинов двигател, който може да бъде открит в много от моделите на BMW Group, но с някои промени, които позволяват мощност от над 300 конски сили.

Благодарение на подобрения като по-здрав колянов вал, оптимизирана система за подаване на масло и нови биелни лагери, пренесени от шестцилиндровите двигатели на BMW, четирицилиндровият двигател вече генерира 312 к.с. в диапазона от 5750 до 6500 об/мин, спрямо мощността от 241 конски сили при базовия модел. Задвижването се предава към четирите колела, а трансмисията е автоматична със седем предавки. Наличен е и механичен диференциал с ограничено приплъзване в предната част. Спирачките също са нови, както и настройките на окачването.

Разликите в екстериора са минимални с по-големи отвори на бронята в предната част, както и по-ясно изразени прагове. В задницата впечатление прави по-големият дифузьор, четирите накрайника на ауспусите, както и по-големият спойлер на багажника. В интериора откриваме алкантара, както и опционални М седалки, заедно с iDrive 9 системата на BMW.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Намиращия

    1 0 Отговор
    Изглежда много сладурско , ама за сиромаха няма братче
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.