Last news in Fakti

8 Юли, 2023 12:00 2 621 3

Rolls-Royce Cullinan се превърна в пикап без никакво място за товар

  • rolls-royce-
  • пикап-
  • cullinan-
  • тунинг

Лил Узи Верт трансформира своя Cullinan в стил Landaulet

Rolls-Royce Cullinan се превърна в пикап без никакво място за товар - 1

Американският рапър Лил Узи Верт показа своя трансформиран Rolls-Royce дело на тунинг компанията Car Effex. Макар и базиран върху най-продавания модел на марката, всъдеходът всъщност е единствения по рода си, благодарение на доработките, съсредоточени основно в задната част. Както вероятно виждате от първата снимка, Cullinan-ът вече е пикап в стила на Landaulet моделите на Mercedes и Maybach.

Таванът е изрязан максимално, за да предостави усещането на кабриолет, като са запазени само носещите греди от двете му страни и предната част. Багажникът също е оставен изцяло отворен, а всъдеходът вече е трансформиран в пикап с минимално място за товарене, заето почти изцяло от аудио система.

Преработката е завършена с поставянето на черни елементи в интериора и претапицирането на седалките в кафява кожа. Екстериорът е бял с бели джанти и контрастни черни елементи като част от лайсните, дръжките на вратите и други.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А какъв цвят е

    14 1 Отговор
    соПственика? Само питам........

    Коментиран от #2

  • 2 Девил

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "А какъв цвят е":

    Ванилия феис
  • 3 ФНМ

    4 0 Отговор
    Хубава работа ама циганска работа