Last news in Fakti

14 Юли, 2023 19:32 1 274 1

Ford подготви електрическия Mustang в рали стил

  • ford-
  • mustang-
  • mach-e-
  • рали

Колата се отличава с по-висок просвет и нови светлини

Ford подготви електрическия Mustang в рали стил - 1

Ford представи изненадващ модел на тазгодишния Фестивал на скоростта в Гудууд - Mustang Mach-E Rally. Проектиран да отиде там, където Mustang никога не е ходил, Mustang Mach-E Rally е първият електрически SUV на Ford, вдъхновен от рали спорта.

Автомобилният производител все още не е сподели никакви подробности за автомобила, но публикува няколко снимки, на които се вижда, че електрическият автомобил е облепен с фолио и надписи "Mach-E Rally" отстрани.

При по-внимателно разглеждане на изображенията се разкриват някои интересни подробности. Сред тях са спойлерът на покрива в рали стил, украсен с бяло лого на Mustang от всяка страна, нестандартната решетка, интегрираща две допълнителни кръгли светлини, червената кука за теглене отпред, белите колела в рали стил, обути с гуми BF Goodrich Trail Terrain T/A, и калниците.

Предната и задната броня доста приличат на тези от Mustang Mach-E GT. Отвътре Mach-E Rally също изглежда почти идентично с Mach E-GT, въпреки че се отличава с кремави елементи на облегалките на предните седалки, волана и арматурното табло, както и с подобна на въглеродни влакна облицовка в долната част на арматурното табло. Изглежда, че колата също така е повишила и просвета си. Очаква се серийният вариант да се появи през 2024-та

"Mustang Mach-E взе свободата и забавлението на Mustang и го освободи от емисии. Сега с Mustang Mach-E Rally предоставяме на нашите клиенти свободата да се впуснат извън асфалта и извън утъпканите пътища., Дарън Палмър, вицепрезидент на Ford Model e.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Казан

    4 0 Отговор
    По-добре Жилет Мач 3.