Last news in Fakti

26 Юли, 2023 11:35 5 088 6

От кои автомобили са най-доволни собствениците им?

  • автомобили-
  • удовлетвореност
От кои автомобили са най-доволни собствениците им? - 1

Eкспертите от аналитичната агенция JD Power назоваха новите автомобили, от които собствениците им са най-доволни. Вече ви разказахме за факта, че през 2023 година. шофьорите са по-малко доволни от колите си, отколкото през предходните години, но сега ви показваме онези коли, от които те са най-доволни.

Оценката взима предвид 37 характеристики, включително комфорт и усещане при шофиране. Те са разделени на 10 фактора, всеки от които е оценен по 100-бална скала. Така се получава, че средният рейтинг на удовлетвореност от автомобилите през 2023 г. е 845 точки . Това е с два пункта по-малко от 2022 г.

Оказва се, че моделът, който задоволява най-много собствениците си е спортният автомобил Porsche 911. Той събра 914 точки от възможни 1000. Ето и останалите в подреждането, разделени по класове.

От кои автомобили са най-доволни собствениците им?


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МРЪСНИЯТ ХАРИ

    12 2 Отговор
    ВОЛГА ГАЗ-24 -МБ 190 Д
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    16 2 Отговор
    От СЛУЖЕБНИТЕ ❗❗❗❗
  • 3 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    10 6 Отговор
    Голф двойка с пернишка регистрация спира на светофар до един Майбах. Шофьорът на голфа сваля прозореца, прави знак на шофьора на Майбаха да направи същото и го пита:
    - Коуега, как е коуата, върви луи, добре луи вози, доволуен ли си от нея?
    -Да! Що?
    - Абе гуедам малко се търсят!
  • 4 МММ да

    13 4 Отговор
    Малко не съм съгласен с рекламата на Порше. Миналата година комшията си беше взел и още след първите 5000 в горещо време на всеки по-дълъг напън почна редовно да хвърля водите и го върна.

    Коментиран от #5

  • 5 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    36 1 Отговор

    До коментар #4 от "МММ да":

    Било е бременно , щом са му изтекли водите!
    Ако не беше го върнал сега щеше да има две 😉😉
  • 6 Асфалто Рие

    10 4 Отговор
    Като прочетох Мини Купър и ми стана ясно, колко е измислена тая класация.