Last news in Fakti

31 Юли, 2023 16:01 2 793 5

Сбирка на Hyundai завърши с верижна катастрофа

  • hyundai-
  • kатастрофа-
  • i30-
  • i30 n

Пострадали са между 7 и 9 коли

Сбирка на Hyundai завърши с верижна катастрофа - 1

Неделното пътуване на собственици на Hyundai i30 N в Хонконг завърши пагубно за автомобилите им, след катастрофа в която участват между 7 и 9 коли. Както съобщават местните медии, най-малко 6 души са били ранени, включително 5 шофьора, но никой от тях не е в тежко състояние.

Кадри от камера показват, идваща от противоположната посока Mazda RX-7, която се е опитала да изпревари, като е изскочила от грешната страна на пътя, принуждавайки водещия Hyundai i30 N да натисне рязко спирачките. Шофьорите на i30 N от същата група, които го следвали на близко разстояние, нямали достатъчно време да спрат, като се блъснали един в друг. Съобщава се, че шофьорът на Mazda е избягал от местопроизшествието, без да спре, като полицията разследва инцидента.

В групите във Facebook бяха споделени снимки на последствията, показващи степента на повредите на поне 7 модела Hyundai i30 N, като в съобщенията се споменава за струпване на 9 автомобила. По-голямата част от автомобилите са получили тежки повреди по броните, капаците и калниците, което увеличава потенциалната сметка за ремонт. Някои от тях изглежда могат да бъдат поправени, но други вероятно са по-тежко катастрофирали, съдейки по смачканите им предни части.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радо

    11 11 Отговор
    Какво друго може да се очаква и иска от собственици на Хюндай?
  • 2 Милко

    8 2 Отговор
    Трябва и спирачки да им сложат на тея лего колички, че са с дискове за електрически скутер хаха.
  • 3 Тоз

    8 2 Отговор
    Те си изглеждат като катастрофирали новите Хюндай, та няма да им личи.
  • 4 хххх

    3 4 Отговор
    Това е кола-тоалетна! занищо не става.. освен за дрифтове по селата.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.