Last news in Fakti

3 Септември, 2023 13:00 7 315 11

Снимка на новия Golf изтече в интернет

  • vw-
  • golf-
  • golf 8-
  • golf r-
  • golf gti

Кадърът вероятно е заснет на изложението в Мюнхен

Volkswagen тества прототипи на новия Golf в продължение на повече от една година и изглежда вече е дошло време да видим серийния модел. Снимка на обновения Golf бе публикувана в Instagram от willcoblok, който сподели кадър от изложението в Мюнхен. Снимката изглежда е от премиерата на модела, която вероятно ще се състои в близките часове.

На пръв поглед, колата изглежда в изпълнение GTI или R/R-line и се отличава с броня с голям отвор, подобна на тази преди фейсфлита, както и много по-тънки фарове. Промените в предната част изглежда завършват с това, като се очаква отзад те да не са много по-различни и да ни представят обновени светлини, заедно с малки промени в дифузьора на бронята.

Публикация, споделена от CocheSpias (@cochespias1)

По отношение на интериора, вероятно ще видим конфигурация с нов дисплей, както и нов волан с физически бутони. Задвижването вероятно няма да е много по-различно от това което се предлага за момента, макар да не е изключено да видим нова форма на електрификация за някои от моторизациите.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мижав

    21 6 Отговор
    интерес
  • 2 авто фен

    11 24 Отговор
    Много красив автомобил - нисък със спортна стойка, тънки фарове, дизайнът му е японски,както се правеха японските компактни хечбеци начело с Тойота Корола, Мицубиши Колт през 80-те и 90-те години.

    Коментиран от #10

  • 3 авто фен

    12 20 Отговор
    Голф,Корола или Мицубиши все е добре, важното е да не е френска таратайка, погледнете Renault Capture, по-грозна табуретка едва ли има в класа,освен може би Ярис Крос.
  • 4 Немец

    28 2 Отговор
    Наистина е новия голф. Традицията е винаги да прилича на стария😂😂😂😂
  • 5 Перник

    17 0 Отговор
    Не разбрах дали ще има TDI
  • 6 Рено фен

    19 9 Отговор
    Новият Баклюк

    Коментиран от #7

  • 7 Тихо тихо

    4 6 Отговор

    До коментар #6 от "Рено фен":

    рьонде феновете… никога не сте имали с какво да се похвалите, особено за улицата… кекави и трошливи, особено ако се позасилят…
  • 8 Дфен

    8 2 Отговор
    Тук вече се обърках аз виждам по предишния модел
  • 9 Здойче квнвффоооо...

    7 1 Отговор
    Все по големи кенедфи с всяко следващо поколение.Двигатели по 1000 кубика и мн.крарък живот на моторите ,а цените по 70 бона и нагоре .....
  • 10 Ироничен

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "авто фен":

    Почнаха да ги правят прекалено ниски - неудобни за влизане и излизане. Предимството е само в ниското челно съпротивление. Дори и комбитата стават неудобни за багаж. От съвременните коли само вановете останаха удобни. Казвам го със съжаление, макар че карам голямо по новите представи комби, БМВ Ф11.

    Коментиран от #11

  • 11 авто фен

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Ироничен":

    Това са глупости. Има си коли и за пенсионери - нещо като табуретката B class или A class, както и всичките паркетници дето стърчат безсмислено или спорно. Проблемът е ,че не останаха ниски автомобили с много малко изключения като този Голф. Дори купетата на Тойота и Нисан изглеждат като грозни тумбести табуретки,а не като ниски спортни коли. Фолсваген дори няма спортно купе, нито бмв,нито мерцедес. Само Nissan GTR е относително нисък. Виж в интернет Pontiac Firebird и ще разбереш какво значи истинско спортно купе,а не табуретка.