Last news in Fakti

9 Септември, 2023 12:00 1 924 2

Porsche направи гигантска скулптура на 911 в Мюнхен

  • porsche-
  • 911-
  • s/t-
  • мюнхен

Под нея се крият няколко автомобила от марката

Porsche направи гигантска скулптура на 911 в Мюнхен - 1

Porsche се представи подобаващо на тазгодишното изложение IAA в Мюнхен и освен с автомобилите, които показа, компанията показа, че мисли мащабно с огромна скулптура на 911. Своеобразният шоурум във формата на 911 показа на посетителите смесица от модерни и класически автомобили. Цялата площ на шоурума обхваща 1000 квадратни метра.

В него има място за снимки, която позволява на посетителите да се снимат с гигантското 911 или, ако предпочитат физическа снимка, Porsche разполага с хостеси, които правят полароидни снимки на гостите.

В тази скулптура 911 S/T прави своя дебют за широката публика. Моделът е ограничен до 1 963 бройки, което е препратка към годината на дебюта на 911. Той съчетава елементи от GT3 Touring и GT3 RS като високопроизводителен модел, ориентиран към пътя. Мощността се осигурява от 4,0-литров шестцилиндров двигател с мощност 518 к.с., а автомобилът е с шестстепенна механична скоростна кутия. Купето достига 100км/ч за 3,5 секунди.

На изложението е представена и концепцията Mission X. Ако Porsche реши да влезе в серийно производство, компанията иска автомобилът да бъде най-бързият модел, който някога е стъпвал на Нюрбургринг. На разположение на посетителите са и няколко Taycan-а на които могат да направят тест драйв. Porsche представи и своите електрически велосипеди, които хората могат да изпробват.

Porsche провежда и две презентации на една сцена. Brave New Love (Смела нова любов) се фокусира върху последните иновации на марката. 911 Love Stories е посветена на 60-ия рожден ден на модела 911.

"Тази скулптура е преди всичко символ, представящ многобройните истории и преживявания на ентусиасти, фенове и клиенти, които са оформили емблематичния образ на 911 в световен мащаб", каза Рагнар Шулте, ръководител на отдел "Експериментален маркетинг" в Porsche.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен на Порше

    2 0 Отговор
    ПОРШЕ......
  • 2 Голф2-йкаджия

    0 0 Отговор
    Порше, Морше, Троше....... с тези новите инДжинери, дето надойдоха на лежачка из немско, с това и ще си останат от Порше.