Last news in Fakti

17 Септември, 2023 10:30 2 462 4

BMW сподели повече за наточеното M4 и новото М5

  • bmw-
  • m3-
  • m4-
  • cs-
  • csl-
  • m5

Очаква се да видим няколко нови М модела

BMW сподели повече за наточеното M4 и новото М5 - 1

BMW потвърди слуховете, че ще пусне на пазара M4 CS, който ще се яви като наследник на модела от предишното поколение, появил се за през 2017 г. M4 CS ще споделя голяма част от основите си със седана M3 CS, който BMW показа през януари, и ще се вмъкне между стандартното M4 и върховото M4 CSL.

M4 CS ще се отличава със значително увеличение на мощността в сравнение със стандартния модел. Той ще разполага и със същата система за задвижване на всички колела xDrive като M3 CS. Очакваме в M4 CS да се появи и със същия двигател, който се монтира в M3 CS. Става дума за познатия мотор, който вече присъства в M4 CSL и развива 549 конски сили.

CS модификацията няма да се стреми към намаляване на теглото като CSL, но вероятно ще свали няколко килограма от първоначалната си спецификация. M3 CS използва обилно количество карбон за елементи като капака, седалките и спойлера, така че очакванията са за същата философия и тук. Подобна ще бъде историята и за настройките, промените в диференциала, модернизираните части на купето и други. Autocar цитира главния изпълнителен директор на BMW M Франсиск ван Меел, според когото M4 CS ще се появи в шоурумите в средата на следващата година.

През следващата година ще се появят и още няколко нови модели в М подразделнеието, като фейслифта на купето M4 и BMW M3 Не на последно място, докладът потвърждава, че моделите M5 и M5 Touring за ще се появят през следващата година. Новите версии на M5 ще бъдат първите в историята, които ще получат хибридно задвижване, заимствайки технология, използвана във флагманския SUV BMW XM. Слуховете сочат, че можем да очакваме мощността на бързия седан да бъде в диапазона около 800 конски сили и 1000 нютон метра въртящ момент.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    9 6 Отговор
    Виц на деня от днес, 17.9.23 - Единственият "плюс" на BMW- то е на акумулатора...
  • 2 Шишо бакшишо

    5 6 Отговор
    Единствения плюс на БМВ е този на положителния полюс на акумулатора

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.