Last news in Fakti

26 Септември, 2023 13:50 3 521 4

Ето как би изглеждал Passat Sedan

  • vw-
  • volkswagen-
  • passat-

Приликите с Arteon са видими

Ето как би изглеждал Passat Sedan - 1

Както вероятно вече знаете, деветото поколение на Passat дебютира и наред с всички разлики, които то има с предходната модификация, този път популярният модел на германците се предлага единствено като комби. За разлика от Skoda Superb, която ще дели поточната линия и по-голямата част от своите компоненти и ще се предлага като лифтбек.

Въпреки, че официално Passat няма да получи подобна модификация, ние решихме да впрегнем нашите умения и да направим виртуален Passat Sedan, който черпи своето вдъхновение от други модели на германците с подобен силует. Приликите с Arteon са ясно видими, както и с „китайския Passat” – Lamando L.

Занижените продажби на подобен тип автомобили в последните години, особено в Европа са причината поради която от Volkswagen не излязоха с подобен модел, но все пак някои фенове вероятно биха харесали подобен подход. Дали вие го харесвате, остава да разберем в коментаите.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така е

    1 3 Отговор
    Няма значение как би изглеждал седан. Зле ще е. Тези се върнаха към първите пасати. А вътре е безнадеждно. Двете щори пред подлакътника са уникално зле изглеждащи елементи. Е по-зле е пианолак табло-таблет със запоен такси-таблет посредата. И много други дизайнерски и функционални крахове.

    Коментиран от #2

  • 2 Мистър Уейн

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Така е":

    Я ми изброй няколко марки, които не правят интериор с такси таблета в днешно време. Аз за други освен Ауди, Порше и Бентли не се сещам.
  • 3 Не си запознат

    1 0 Отговор
    къде видя прилики с артеон....???? може аз да не виждам, ама чак пук толкоз

  • 4 И.а

    0 0 Отговор
    Еми като разликата с t-roc t-cross и taigo разлика има ама е нюню. Май камрито е по добро отвътре.