Last news in Fakti

4 Октомври, 2023 10:32 5 384 4

Златан Ибрахимович се изфука с новата си кола за половин милион евро

  • златан-
  • ибрахимович-
  • ferrari-
  • purosangue

Футболистът отново си подари Ferrari за рождения си ден

Златан Ибрахимович се изфука с новата си кола за половин милион евро - 1

През последните няколко години на 3 октомври Златан Ибрахимович публикува снимка в социалните мрежи с която да честити рождения ден на самия себе си. Както се случи през 2022-ра и 2021-ра, публикацията бе придружена от снимка на Ferrari, което футболистът си купува, за да отбележи повода. Тази година нещата не се промениха и Златан отново публикува снимка на Ferrari и по-конкретно неговия интериор.

Докато през изминалата година футболистът се изфука с Ferrari SF90, тази година спортистът е заложил на по-практичното Ferrari Purosangue. Под капака на „джипа“ се крие 6.5-литров бензинов V12 с атмосферно пълнене и мощност от 725 конски сили и максимален въртящ момент от 716 нютон метра. Двигателят се развърта до 8250 оборота в минута, а въртящият момент се предава към четирите гуми посредством автоматична трансмисия с осем предавки монтирана в задната част.

Цените на Pursoangue започват от около 400 хиляди евро, но тя бързо може да нарасне значително след добавянето на опции, които съвсем не са евтини. Съдейки по екстравагантния стил на Ибра, то предполагаме, че неговата кола ще се различава от другите.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 изненада

    3 6 Отговор
    Прекалено е тъп, за да е зодия Везни.
  • 2 Ганьо

    2 1 Отговор
    Имам същата.
  • 3 Куко

    3 2 Отговор
    През дедовиа ми каква кола кара
  • 4 Който разбира на италианка се спира

    2 0 Отговор
    Не е глупав, знае какво да си купи.