Last news in Fakti

5 Януари, 2024 11:00 1 366 6

Някой успя да превърне BMW E46 Compact в странен ретро автомобил

  • bmw-
  • 3 series-
  • e46

Коментарите ще оставим на вас

Някой успя да  превърне BMW E46 Compact в странен ретро автомобил - 1

BMW 3 Series Compact от поколението E46 със сигурност не е най-красивият автомобил на света и едва ли критиците на това твърдение са много. Все пак колата си има фенове и един от тях е успял да създаде нетрадиционен проект, който бе забелязан от потребител в Reddit.

Този проект се появи в Украйна, а неидентифицираният създател е почерпил вдъхновение от японската компания Mitsuoka, като е вградил ретро елементи в предната и задната част на компактния модел със задно предаване. За разлика от подобни автомобили в интернет, това творение изглежда е уникална постройка, а не комплект, предоставен от тунер.

Макар да се признава страстта на конструктора, очевидно е, че полученият автомобил има нетрадиционен външен вид. Най-забележителната промяна включва замяната на традиционната двойна бъбрековидна решетка на BMW със значително по-висока и хромирана решетка, напомняща на Cadillac от 40-те години на миналия век.

Допълнителни промени, които заслужават внимание, включват издуване на капака, добавяне на жълти фарове за мъгла и метални брони отпред и отзад. Интересно е, че на задната врата вече е монтирана пълноразмерна резервна гума, което вероятно води до разширяване на багажното пространство.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Безспорно

    11 0 Отговор
    Грозно
  • 2 а бе..

    10 1 Отговор
    Бандерска работа..

    Коментиран от #3

  • 3 ХА ХА

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "а бе..":

    Тоя 101%-та е рускоговорящ украинец, едва ли знае кво е кадилак от 1940г, по скоро си е мечтал за сталиновия зил.
  • 4 Лично мнение

    3 1 Отговор
    Е46 компакт нямаше пазарния успех на купето ,но това вече сигурно е най-грозното BMW което съм виждал.Все пак адмирации за положения труд, явно на собственика му допада тази визия.🙂
  • 5 шмъркомърко

    3 1 Отговор
    зеления наркоман като е шмръкнал малко и му се родила идеята да го направи
  • 6 Пеуник

    0 0 Отговор
    Пиян украинец почерпил идея ....ха ха!