Last news in Fakti

17 Януари, 2014 11:02 7 457 2

Български тунинг за Jeep Wrangler

  • vilner-
  • jeep-
  • wrangler-
  • тунинг

Напоследък емблематичният всъдеход Wrangler загуби доста от популярността си, но българското тунинг ателие Vilner показва как може този всъдеход да бъде превърнат от спартански в доста по-луксозен и уютен. За да се случи това, дизайнерите решават интериора в два цвята - черно и червено.

Като материали са използвани естествена кожа и Алкантара. Белият таван е боядисан в черно, пластмасите по вратите, воланът и въздуховодите по таблото са метализирани. За да стане още по-хармонично вътре, българските специалисти монтират колани в цвета на седалките. Като специален подарък за клиента, поръчал доработката, от Vilner изработват индивидуална пътна чанта в стила на интериора.

По отношение на екстериора също има доста различия. Най-видимите са свързани с цялостно подсилване на вида на колата. За целта са заменим старите 17-цолови джанти с доста по-ефектни с размер 20 цола. Wrangler-ът е оборудван с LED светлини - нови фарове, халогени, мигачи и задни светлини. Хром е използван за огледалата, дръжките на вратите, радиаторната решетка, както и за капачката на резервоара.

Доработката не се разминава и без т.нар. силов тунинг. 2.8-литровият CRD двигател с оригинални 200 конски сили е форсиран до 261 коня. Максималният въртящ момент пък е нараснал от 460 Нм до 558 Нм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    0 0 Отговор
    Добре се е получило
  • 2 Киро Стоев

    2 0 Отговор
    Вранглер през 2013 има рекорден брой продажби в цялата си история

    http://www.chryslerclubs.com/bg/2053/chrysler-s-rekordni-prodajbi-prez-poslednite-shest-godini/

    http://www.prnewswire.com/news-releases/jeep-brand-records-new-all-time-global-sales-record-in-2013-238907901.html

    Ако на това се казва "загуби доста от популярността си" здраве му кажи