Last news in Fakti

23 Април, 2024 17:49 2 294 6

Smart представи най-големия модел в историята си

  • smart-
  • concept-
  • концепт

Concept #5 е офроудър с 800-волтова архитектура

Smart представи най-големия модел в историята си - 1

Smart представи Concept #5, най-големия модел на компанията до момента до момента. Smart #5 се очаква да се движи върху платформата SEA на Geely, като вероятно ще разполага с два електрически двигателя, за да осигури възможност за задвижване на четирите колела.

Отличителните елементи, които вероятно ще отпаднат при серийния модел или ще бъдат опция включват гуми за офроуд, допълнителна защита, въжета на капака и багажник на покрива с вградени светлини.

Smart потвърди, че #5 ще може да се похвали с пробег по WLTP, надхвърлящ 549 км, благодарение на капацитета на батерията, надхвърлящ 100 kWh. За разлика от по-малките си аналози, компактният SUV ще използва 800-волтова архитектура, която позволява бързо зареждане от 10-80% само за 15 минути.

Вътре, изпълненият с технологии салон се отличава с тройно разположение на екраните, включващо цифров инструментален панел и два големи OLED дисплея за информационно-развлекателни системи. Ориентираните към комфорта седалки предлагат функции за отопление, вентилация и масаж, допълнени от накланяща се облегалка за краката и интегрирани въздушни възглавници. Въпреки че концепцията демонстрира четириместно оформление, серийната версия се очаква да приеме по-конвенционална петместна конфигурация.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    7 0 Отговор
    Леле..... същински параход !!! А как се кара , с Блутут , или жицата е свързана с джойстика...?!
  • 2 Али Раза

    6 0 Отговор
    Анаааа, туй вътри кат кусмичиски корап. Сигорно и ем пе юч има да пусками кичеци.
  • 3 налюдател

    4 0 Отговор
    абе добре изглежда ама като му знам произхода.....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.