Last news in Fakti

28 Май, 2024 11:07 1 339 1

BMW Skytop може да влезе в ограничено производство

  • bmw-
  • концепт-
  • skytop

Ако това се случи, вероятно ще бъдат направени 25 бройки

BMW Skytop може да влезе в ограничено производство - 1

Почитателите на BMW може би бяха разочаровани да научат, че зашеметяващият Skytop, представен на престижното италианско автомобилно изложение преди няколко дни, не е предвиден за производство. В настоящия си вид Skytop е концептуален автомобил, предназначен за проучване на интереса. Но това не означава, че бъдещето е лишено от вълнуващи преживявания под открито небе за взискателните ентусиасти на BMW. Немският автомобилен производител предлага възможност за серийно производство, но при едно ключово условие: достатъчен брой добре обезпечени любители на автомобили, които са готови да развържат значително кесията си.

Адриан ван Хойдонк, смята, че има потенциален пазар за Skytop. Оптимизмът му се дължи на рязкото покачване на стойността на класическите автомобили, които са послужили за вдъхновение на Skytop, особено на желаното Z8. Важно е обаче да се помни, че Z8 не беше точно ексклузивно предложение, като бяха произведени над 5000 бройки.

Skytop може да бъде много по-рядко срещан модел, отличаващ се с уникален дизайн, който съчетава съвременните линии на 8 Series с фини препратки към легендарни BMW-та като 503, включително неговата неповторима радиаторна решетка тип "нос на акула". Това съчетание на класически и модерни дизайнерски елементи със сигурност ще привлече вниманието и потенциално би могло да предизвика висока цена, ако получи зелена светлина за производство. Очаква се моделът да бъде произведен в тираж до 25 броя.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Братчет

    0 1 Отговор
    Че го купим само в цвят патладжан