Last news in Fakti

17 Юни, 2024 10:33 1 104 3

Ентусиасти превърнаха Daewoo в … Pagani Huayra (ВИДЕО)

  • daewoo-
  • espera-
  • pagani-
  • huayra

Репликата разполага с отварящи се врати и капаци

Виетнамският канал в YouTube NHẾT TV е популярен със своите реплики на суперавтомобили, а последният им проект е базиран на Daweoo, което е превърнато в Pagani Huayra.

Процесът на конструиране започва с поръчкова стоманена рамка, старателно оформена, за да имитира извивките на Huayra. След това по цялата външна част внимателно се напластява глина, която служи като калъп за купето от фибростъкло. След като стъклопластът, покрит с лепило, се втвърди, той се отделя от глината, осигурявайки основата за панелите на каросерията на автомобила.

Воланът е изработен от заварени парчета огъната стомана. Едночасовият видеоклип, който документира процеса на изграждане показва старанието зад проекта и всички стъпки по неговото осъществяване. Екипът на NHẾT TV изгражда интериор по поръчка, като отново използва стъклопласт за компоненти като арматурното табло, дори тунела на трансмисията и седалките. Двигателят, както и други от механичните части са взети от донора – Daewoo Espero.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 карчи

    8 0 Отговор
    "Беден човек, жив гявол"😉
  • 2 Анонимен

    3 0 Отговор
    Виетнамките ще се вържат, само да не се качи виетнамка с адамова ябълка.
  • 3 Фамозно!

    0 0 Отговор
    Даже вратите се отварят. И капаците!