9 Юли, 2024 11:04 2 286 8

Тестов пилот на Hennessey катастрофира с 400км/ч

  • hennessey-
  • катастрофа-
  • инцидент

Шофьорът е без наранявания

Тестов пилот на Hennessey катастрофира с 400км/ч - 1

Компанията Hennessey претърпя ужасяващ инцидент по време на тестове на мощния 1817 к.с., Venom F5. По време на високоскоростен тест с нова аеродинамична настройка в космическия център Кенеди, При скорост от 250 мили/ч или около 400км/ч F5 губи притискателна сила, което води до завъртане и в крайна сметка до катастрофа. За щастие, шофьорът е излзал от останките уплашен, но невредим.

В момента инженерите на Hennessey са в пълен детективски режим и преглеждат данните, за да открият виновника за загубата на притискаща сила. Основателят Джон Хенеси, разбираемо облекчен за безопасността на водача, изказа благодарност както на екипа си за изграждането на толкова здрав структурно автомобил, така и на първите спасители от KSC за бързите им действия.

Точната цел на тези нови аеродинамични изпитания остава забулена в тайна, но като се има предвид мястото на провеждане - космическият център Кенеди - можем да направим някои обосновани предположения. Сигурно е, че Hennessey са се фокусирали върху максималната стабилност при движение по права линия с абсурдни скорости.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИВАН

    6 2 Отговор
    Да вземат да се фокусират върху екологията, че тая планета едва вече ни търпи.

    Коментиран от #2, #6

  • 2 инж.Попофф

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "ИВАН":

    Немските превали натам са се фокусирали спокойно.
  • 3 някойситам

    3 5 Отговор
    Американски коли и срортни коли са антоними, те ги правят като преди 50 години, тежки, огромни, неуправляеми и нетохнологични. Кой ли се изненадва на катастрофи с тяхно участие при високи скорости

    Коментиран от #4

  • 4 Някойситам

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "някойситам":

    Спортни исках да кажа
  • 5 веном е убиец

    0 2 Отговор
    карал е по бавно . 1 завъртане с 1 обръщане . Много е навил волана . тракшън контрола неможе да държи количката стабилна в широките завои . състави кат веном, слеър си бяха популар . ако тир бухне ламарината ще стане на поничка .
  • 6 Селянина с колелото

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "ИВАН":

    Беше официално обявено че от м.Септември 2012г. човешката цивилизация изразходва за една година повече ресурси отколкото Земята може да възстанови за тази една година. Но и до момента парите и печалбите са на първо място, а когато ресурсите свършат "друг ще му мисли". Тъжно но истина.
  • 7 Факт

    3 0 Отговор
    Безсмислен клосет
  • 8 За тея

    0 0 Отговор
    Не важи ли звлената сделка, двехиляди коня ....за какво ?