12 Юли, 2024 15:23 39 859 9

Ford намери ново приложение за "удавените" Mustang-и

  • удавени коли-
  • ford-
  • mustang
Ford намери ново приложение за "удавените" Mustang-и - 1

По време на наводненията, причинени от бурята, която удари Ню Хемпшир (САЩ) миналата година, стотици чисто нови автомобили Ford Mustang бяха наводнени и повредени. Първоначално те били отписани и трябвало да бъдат бракувани, но сега, компанията реши да даде колите на специализирани автошколи за обучение на механици.

От Ford казват, че прехвърляйки тези "удавени" коли в автошколите, те ще помогнат за обучението на нови технически специалисти. Общо около 300 спортни коли, засегнати от наводнението, бяха изпратени в училищата за обучение на автомонтьори и механици.

Преди да предадат Mustang-ите на училищата, специалисти от американската марка ги изсушиха и почистиха. За да могат тези автомобили да се използват изключително като наръчник за обучение на бъдещи механици и никога да не излизат по пътищата, компанията им издаде и специални документи.

От автомобилния производител отбелязват, че не само Mustang-и ще отидат в автошколите за обучение на механици, но и други модели на марката, които също са били засегнати от наводнението. Те включват F-150, Explorer, Transit, Escape и Super Duty.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 68 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даас

    87 7 Отговор
    Тука всички майстори са самоуки и с две леви ръце, но пък с претенции че всичко знаят.... А обикновено налучкват или оправят едно и прецакат две

    Коментиран от #2

  • 2 Гледам само

    20 24 Отговор

    До коментар #1 от "Даас":

    Ти си .
    По теб ли съдиш .
    Форд е една много добра кола за парите си .
  • 3 До първия Профан

    23 35 Отговор
    Що. Ти да не си инженер от НАСА ? Колко шорт блока си сменил през живота си ? Или поне ангренажи. Другия път като строшиш кенефа който караш, си го направи пред блока сам. Нали си специалист ?! Ако случайно отидеш в сервиз, кажи че нищо не разбират от коли..

    Коментиран от #6

  • 4 Ония с Фордо

    15 1 Отговор
    Знам какво е автомонтьори но какво е това мепавици?
  • 5 Аз бре

    35 2 Отговор
    Идеята е наистина много добра.
  • 6 Иванов

    59 0 Отговор

    До коментар #3 от "До първия Профан":

    Колега , що така се засягаш? Да не си некое майсторче? Абсолютен факт е , че 70 % от авто-майсторите у нас , са некадърници. И първия колега е прав- то няма и къде да се научат. Учат се на колите на клиентите.
  • 7 Ти да видиш

    18 1 Отговор
    Да ми дадът един,я ше си го подсуша!
  • 8 Даскала

    6 1 Отговор
    Тия са луди бре! Тука нашите колко удавени коли продават,си нямаме представа! Трябваше на тях да ги дадат!Нашите майстори по ги бива,щом спасяват всякакви корита. И удавени,и изгнили от ръжда,и смачкани!
  • 9 Армандо

    1 1 Отговор
    Абе има майстори и майстори защото в България си купуват коли далече от свойте възможнжсти не може да вземаш 3000 лв заплата и да си купиш мерко или бмв висок клас а да искаш да поддържаш Опел та купуват части втората употреба е ходят в евтини сервизи за по евтино.