3 Август, 2024 12:00 3 466 5

Новият Nissan Patrol пристига след месец

  • nissan-
  • patrol-
  • armada-
  • infiniti

Дебютът ще се състои на 4 септември

Новият Nissan Patrol пристига след месец - 1

Nissan подготвя голямо представяне в Близкия изток, насрочено за четвъртък, 4 септември. Макар че автомобилният производител остава срамежлив по отношение на конкретния модел, едно тийзър изображение и стратегическото време не оставят съмнение: това е следващото поколение Nissan Patrol.

Тийзърът на уебсайта предлага дразнещ поглед към забуления в тайнственост голям SUV, като 360-градусов изглед позволява на феновете да разгледат скритата му форма. Стратегията за разкриване на модела допринася за интригата, като Nissan планира да разкрива всеки четвъртък различна част от новия модел, започвайки с решетката.

Почитателите на Nissan ще разпознаят силуета на легендарния Patrol. Моментът на разкриването, заедно с пропорциите на автомобила, силно подсказват, че това е следващата глава в легендарната история на Patrol. Очаква се това ново поколение да проправи пътя и на предстоящия модел Armada, предназначен за американския пазар.

Следвайки познатия план, изцяло новият Patrol вероятно ще сподели здравото си шаси с рама със своя премиум братовчед Infiniti QX80. Макар че двата SUV автомобила може да имат сходни размери, Nissan обещава уникални стилистични решения за предната и задната част на Patrol, които да гарантират отличителна визуална идентичност.

Потвърдена е значителна промяна под капака. V8 двигателят на сегашното поколение ще бъде заменен с по-ефективен V6 агрегат. Първите слухове сочат към мощния 3,5-литров агрегат с две турбини, който се среща в Infiniti QX80. Въпреки намаляването на броя на цилиндрите Nissan уверено твърди, че този нов двигател ще надмине своя предшественик по отношение на възможностите, производителността и цялостното предаване на мощност.

Досегашният Nissan Patrol (Y62) е основен модел от 2010 г. насам, като през 2014 г. и 2019 г. получи актуализации. Това следващо поколение бележи значителна стъпка напред за Nissan, позволявайки им да се конкурират по-ефективно със съперници като наскоро пуснатия Toyota Land Cruiser J300.

Разкриването на 4 септември обещава да бъде знаменателно събитие за офроуд ентусиастите и феновете на Nissan по целия свят.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тъй шъй

    13 1 Отговор
    Пак ни занимават с коли, които не могат да дойдат в Европа. То хубаво представяне септември ама дотогава Нисан може да са фалирали, като се има предвид какви модели и задвижвания предлагат.
  • 2 Синеокия шейх

    15 0 Отговор
    Патрол и Лендкруйзер са най харесваните мепесета в Саудитска Арабия, Емирствата и Катар. Ако ги видите на какво са способни в пустинята в 50 градусова жега, ще разберете защо. Дано да не окепазят Патрола, както направиха с останалите си модели

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Има такъв

    5 0 Отговор
    Такъв се продава зад океана… представянето само за Европа ли е? Започваме да ставаме втора ръка - модели от години в САЩ и Канада
  • 5 Лумпен

    20 0 Отговор
    За европата трицилиндрови миксери само !
    Щото тука само джендъри вече остават...
    Няма мъже!
    Няма и автомобили за мъже !