9 Август, 2024 10:41 1 564 2

Новият седан на Kia открадна “лицето” на EV9

  • kia-
  • k8-
  • ev9

K8 дебютира с изцяло нов стайлинг

Новият седан на Kia открадна “лицето” на EV9 - 1

Kia представи значително обновяване на своя седан K8. Обновеният модел демонстрира развиващия се дизайнерски език на марката, белязан от смел и футуристичен екстериор. Предната част на автомобила вече се отличава с вертикални фарове, свързани с изпъкнала LED лента, а задната част може да се похвали с по-изчистен и изискан външен вид.

Новият седан на Kia открадна “лицето” на EV9

Отвътре K8 се радва на повишен лукс и технологии. Обновеният интериор включва първокласни материали и усъвършенствани функции, включително преработена система за климатичен контрол и амбиентно осветление. Безопасността е от първостепенно значение с включването на 10 въздушни възглавници като стандартно оборудване.

Новият седан на Kia открадна “лицето” на EV9

Основата на K8 остава непроменена, но подобренията в екстериора и интериора го позиционират като по-убедително предложение в конкурентния сегмент на големите седани. Фокусът на Kia върху дизайна, технологиите и комфорта е очевиден в обновения К8, което е сигнал за амбицията на марката да завладее по-голям дял от премиум пазара.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сутринта мина една покрай мене

    0 3 Отговор
    вървеше бавно , а газове отзад нямаше . готова за ГТП .
  • 2 Този

    3 1 Отговор
    Отново предница като след средно тежка катастрофа. Кия, Кия а имаше преди добри дизайнери.