13 Август, 2024 10:37 1 564 0

Първи поглед към „радикалния“ нов модел на Rimac

  • rimac-
  • nevera-
  • bugatti

Компанията загатна за появата на екстремен модел

Първи поглед към „радикалния“ нов модел на Rimac - 1

Rimac ще представи революционен нов автомобил на Седмицата на автомобилите в Монтерей, който ще бъде забулен в тайна до голямото разкриване. Хърватският автомобилен производител публикува кадри в своя Instagram и стартира загадъчно обратно броене на своя уебсайт, намеквайки за нещо наистина "радикално".

Тийзър изображението показва част от предната част на автомобила, наподобяваща Nevera, но с отличителни дизайнерски елементи като уникален сплитер и открояващ се зелен аеродинамичен елемент. Придружаващият текст смело подчертава "радикален", като потенциално намеква за името на автомобила или за основен принцип на дизайна.

Макар че спекулациите се развихрят, някои възможности изглеждат малко вероятни. Rimac с двигател с вътрешно горене е малко вероятен, а хардкор вариант за пистата на рекордьора Nevera, който вече разполага с впечатляващи възможности, изглежда още по-малко вероятен.

Втори тийзър разкрива масивен фиксиран спойлер, придружен от интригуващото съобщение "Мислите, че познавате Rimac? Помислете отново." Това подхранва допълнителни спекулации, които може би намекват за хибридно задвижване или напълно нова посока на дизайна.

Обратното броене на уебсайта не просто отброява времето; то постепенно разкрива пикселизирано изображение на новия автомобил. С наближаването на края на обратното броене дизайнът на автомобила ще бъде напълно разкрит.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА