13 Август, 2024 15:43 1 736 2

Първи снимки на VW Tayron

  • vw-
  • tayron-
  • tiguan-
  • allspace

Наследникът на Tiguan Allspace ще се появи и в Европа

Първи снимки на VW Tayron - 1

Volkswagen ще раздвижи гамата си от SUV модели с представянето на Tayron - по-голяма и по-просторна алтернатива на Tiguan Allspace. Новият модел, който в момента се предлага изключително в Китай, ще си проправи път до европейските пазари, предлагайки на потребителите по-престижна и оборудвана със седем места опция.

Изтеклите изображения и спецификации потвърдиха, че Tayron ще се отличава с по-голямо пространство от Tiguan Allspace, осигурявайки по-голямо вътрешно пространство и комфорт за пътниците. Макар че все още се появяват конкретни подробности за гамата задвижващи агрегати, очаква се той да предлага гама от бензинови и дизелови двигатели, включително плъг-ин хибридни варианти.

Появата на Tayron е сигнал за намерението на Volkswagen да затвърди позициите си в конкурентния сегмент на средноразмерните SUV модели. Предлагайки по-луксозен и технологично усъвършенстван модел, германският автомобилен производител цели да привлече клиенти, търсещи премиум изживяване със седемместен автомобил.Друга важна информация, разкрита от китайските власти, са размерите на новия Volkswagen Tayron L. Моделът ще бъде дълъг 4684 мм, широк 1854 мм, висок 1685 мм и ще има междуосие 2791 мм.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 11231

    8 1 Отговор
    Егати тъпото име, като на средностатистически бруклински негър
  • 2 жигул

    6 2 Отговор
    Това на външен вид е Toyota Corolla Cross почти 1 към 1.