17 Август, 2024 13:00 4 460 13

Mercedes-Maybach SL680 комбинира най-доброто от двата свята на Mercedes

  • mercedes-
  • maybach-
  • amg-
  • sl-
  • sl680

Под капака работи познатият мотор от AMG

Mercedes-Maybach SL680 комбинира най-доброто от двата свята на Mercedes - 1

Mercedes-Benz представи най-новото си луксозно предложение - Maybach SL. Този роудстър се основава на AMG SL, като му придава още по-високо ниво на изтънченост и ексклузивност.

Maybach SL се отличава с уникален екстериорен дизайн, включващ забележителна двуцветна боя, специфична за Maybach радиаторна решетка и отличителни хромирани акценти. Интериорът е също толкова разкошен, като може да се похвали с първокласни материали като кожа Nappa в цвят Crystal White и сложни дизайнерски елементи, които да го разграничат от предложението на AMG.

Mercedes-Maybach SL680 комбинира най-доброто от двата свята на Mercedes

Макар че Maybach SL споделя механичната си основа с AMG SL63, той дава приоритет на комфорта пред абсолютната производителност. Окачването е настроено за по-плавно пътуване, а изпускателната система е усъвършенствана за намаляване на нивата на шума. В резултат на това Maybach SL жертва част от ускорението и максималната скорост в замяна на по-спокойно и луксозно шофиране. Макар да разполага с идентични 577 конски сили, ускорението до 100км/ч отнема малко над 4 секунди, а максималната скорост е ограничена на 260 км/ч.

Mercedes-Maybach SL680 комбинира най-доброто от двата свята на Mercedes

С Maybach SL Mercedes-Benz се обръща към взискателните клиенти, които търсят максимален разкош и комфорт, без да правят компромис с динамиката на шофиране. Този ексклузивен модел ще се предлага през втората половина на следващата година, като за момента не е ясно каква ще е неговата цена.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глюпости ,

    17 9 Отговор
    Не сте видели Новият Москвич 338 ...
  • 2 Пич

    22 13 Отговор
    Майбах никога не се наложи в свръхлуксозният клас , защото никога не е бил свръх луксозен !!! Опитват се да ви цакат с уголемена S класа която има различна емблема ! Някои клъвнаха от парвенющина , и дотам с продажбите. Ролс Ройс няма да стане никога !!!

    Коментиран от #3

  • 3 да питам

    15 12 Отговор

    До коментар #2 от "Пич":

    Ти колко Ролс-Ройса си сменил? След ОРелчето ?!

    Коментиран от #4

  • 4 Пич

    10 11 Отговор

    До коментар #3 от "да питам":

    Два !

    Коментиран от #5

  • 5 да питам

    20 3 Отговор

    До коментар #4 от "Пич":

    Гайтански , ти ли си бе ?
  • 6 Майбах

    6 3 Отговор
    За лов на глупави овце комбинирайте китайски емблеми и други цветове боя
  • 7 Моля

    9 1 Отговор
    Ееее, няма ли някоя Тойота на 100к километра, която ще го пръсне по ниво на технологии и надеждност ???

    Коментиран от #12

  • 8 Иван от Троян

    3 3 Отговор
    Добре бе ,защо всеки път слагате малки двигатели , направете го 700-800кс обаче истински не с батерии и други глупости.И стига с тия червен и други глупави цветни цветове ,по тази тема се сещам за песента педро педро сетете се защо.Един мерцедес е черен и сив,матов и до там.
  • 9 Антон

    6 4 Отговор
    Нямате си идея за каква евтина пластмаса става дума, същата като интериора на w223. Просто сменили емблемата. Това от снимката вероятно е на същия примцип. Мерц не са това, което са били преди 30-40-50 год. В момента е шир потреба,
    Майбах ахахах, трябва да си много заблуден или сляп фен на марката за да си дадеш парите за такова
  • 10 Хайнц

    3 0 Отговор
    Как се взема без един цент.Че в България е пълно с факири дето го правят
  • 11 Е46ца

    4 4 Отговор
    Тва пък майбах е най-голямата измислица.Сменили 3 емблеми и сложили нов цвят табло и нашили 50% отгоре на така ли иначе преоценения бенц.Те затова и дори богаташите не го купуват а дори му се пресмиват.Мерцедес умре отдавна, сега само прави еднодневки.
  • 12 Айзомби

    2 5 Отговор

    До коментар #7 от "Моля":

    По надежност дори тойота за 4000лв е в пъти по-добра.По технологии НЕ , но и мерцедеса нее много технологичен.Още си спомням как мой приятел си купи чистак бенз СЛ от магазина и дефектира преди първите 100км.Естествено след това задраска марката завинаги.

    Коментиран от #13

  • 13 Аз пък

    5 1 Отговор

    До коментар #12 от "Айзомби":

    Имам авер който прави ремонт на Авенсис ‘06 на 120к километра. И той така, задраска марката. Сделана в Англия