20 Август, 2024 12:12 2 397 5

Audi RS3 дебютира с познат двигател и нова визия

  • audi-
  • rs3-
  • rs

Фейслифт за хечбека и седана

Audi RS3 дебютира с познат двигател и нова визия - 1

Audi представи обновена версия на своя високопроизводителен компактен модел RS3. Въпреки че основният задвижващ агрегат остава непроменен, германският автомобилен производител се е фокусирал върху усъвършенстването на външния дизайн, интериорните удобства и динамиката на шофиране на своя петцилиндров хотхеч.

Обновленията на екстериора включват променен дизайн на радиаторната решетка, нова конфигурация на предните и задните светлини и избор от свежи екстериорни цветове. Audi също така въведе опционални елементи от въглеродни влакна и нов дизайн на джантите, за да подчертае спортния характер на автомобила.

Audi RS3 дебютира с познат двигател и нова визия

В салона RS3 се възползва от добавянето на опционални седалки от въглеродни влакна, които предлагат подобрена странична опора и по-състезателна атмосфера. Стандартните спортни седалки остават на разположение за тези, които търсят по-комфортно изживяване при шофиране.

Audi RS3 дебютира с познат двигател и нова визия

Под кожата Audi се е фокусирало върху усъвършенстването на управлението и представянето на RS3. Адаптивните амортисьори са калибрирани наново за подобряване на контрола върху каросерията, а системата за разпределяне на въртящия момент е подобрена, за да позволи по-голяма пъргавина и възможност за дрифт. Наличието на опционални гуми Pirelli P Zero Trofeo R semi-slick допълнително подчертава потенциала на RS3 като машина, ориентирана към пистата.

Audi RS3 дебютира с познат двигател и нова визия

Въпреки че мощността остава непроменена - 395 конски сили, Audi намекна, че преди края на настоящото поколение ще се появи по-мощна версия на RS3. Тази разработка обещава да повиши още повече качествата на модела и да запази позицията му на еталон в сегмента на компактните наточени автомобили.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аве

    14 6 Отговор
    Това няма да мине прегледа и ще се наложи Дунев да го "ремонтира"!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ами не е така

    2 0 Отговор
    Днес сутриинта минах ГТП без абсолютно никакви грижи с бензинова кола Евро 6 от 2018-та, купувана нова от тук на малко над 84 хил км….
  • 5 Петака

    0 0 Отговор
    е сила-един от послените от рода си…. ако бше само и с механична кутия…. мечта!!!