21 Август, 2024 15:50 1 897 1

Volvo подготвя фейслифт за XC90

  • volvo-
  • xc90-
  • ex90

Кросоувърът ще дебютира на 4 септември

Volvo подготвя фейслифт за XC90 - 1

Volvo обяви плановете си да представи нова хибридна версия на XC90. Този ход е част от стратегията на автомобилния производител да запази присъствието си на традиционния пазар на автомобили с двигатели с вътрешно горене, като същевременно премине към изцяло електрическо бъдеще.

Очаква се обновеното XC90 да се отличава със значително променен дизайн на екстериора и интериора, черпейки вдъхновение от електрическия си аналог - EX90. Очакват се и механични подобрения, включително засилен фокус върху електрификацията и усъвършенствани функции за безопасност.

Въпреки че официалното тийзър изображение предлага поглед към изваяния капак на новото XC90 и преработените фарове, точните детайли на екстериорните промени предстои да бъдат видяни. Патентни чертежи, които по-рано изтекоха в интернет, загатнаха за дизайнерски език, сходен с този на EX90, но крайният продукт може да се различава.

Събитието на Volvo в Деня 90/90, насрочено за 4 септември, ще отбележи официалния дебют на новото XC90. Автомобилният производител подшушна, че е възможно да има допълнителни изненади, което допълнително засилва очакването около премиерата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БайБоцимир

    5 1 Отговор
    Амин! И пак двулитров двигател, много електроника и лошо обезшумяване, нали? А цента ще гони 100к евро :)