25 Август, 2024 12:00 1 317 1

Polestar взе дизайнер от Audi

  • polestar-
  • audi-
  • e-tron

Филип Роймерс е работил за някои интересни проекти

Polestar взе дизайнер от Audi - 1

Polestar обяви назначаването на Филип Роймерс за нов ръководител на отдела по дизайн. Роймерс, опитен автомобилен дизайнер с опит във Volkswagen и Audi, ще замени Максимилиан Мисони, който ръководеше дизайнерския екип на Polestar през последните шест години.

Мандатът на Мисони в Polestar беше белязан от значителни постижения, включително дизайна на Polestar 3, Polestar 4, Polestar 5 и Polestar 6.

Рьомерс също внася богат опит в Polestar, тъй като дълги години е работил във Volkswagen и Audi. Той е допринесъл за дизайна на множество успешни модели, включително седмото поколение Golf, Audi A3, A6, Q8, E-tron и E-tron GT.

Главният изпълнителен директор на Polestar Томас Ингенлат изрази своята увереност в способността на Роймерс да ръководи дизайнерския екип на компанията. Той похвали модерния подход на Роймерс към автомобилния дизайн и опита му в сегмента на луксозните автомобили.

Самият Роймерс изрази вълнението си от присъединяването си към Polestar и поемането на отговорността за дизайнерския отдел. Той подчерта значението на иновациите, основани на дизайна, на пазара на електромобили и ангажимента си да създаде следващото поколение автомобили Polestar.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаххаха

    2 0 Отговор
    ще копират алуди демек - гениално направо да копираш най-скучните коли