2 Септември, 2024 11:39 3 280 10

Продават китайски Rolls-Royce на цената на Golf 4-ка

  • rolls-royce-
  • реплика-
  • китай

Репликата на луксозния модел не може да заблуди дори и най-непросветените

Продават китайски Rolls-Royce на цената на Golf 4-ка - 1

През последните години китайската автомобилна индустрия узря, но страната все още има усет към необичайното. Пример за това е миниатюрното копие на Rolls-Royce Phantom. Тези двойници с размерите на оригиналния Smart ForTwo се появиха в китайската социална мрежа Weibo, изложени заедно с други микроавтомобили, напомнящи японските kei cars.

Продават китайски Rolls-Royce на цената на Golf 4-ка

Мини-Phantom се отличава с умалена версия на емблематичната радиаторна решетка на Rolls-Royce с хромирани лайстни, но без орнамента на капака Spirit of Ecstasy. Фаровете имитират формата на Phantom, но бюджетните ограничения са очевидни в синия им блясък. Малките LED дневни светлини също са допълнение, което не се вписва особено в стила на британската марка.

Продават китайски Rolls-Royce на цената на Golf 4-ка

Страните също черпят вдъхновение от истинския Phantom, с дръжки на вратите, които отразяват оригиналите и дори задните врати се отварят наобратно. Единственото, което липсва са чадърите във вратите, за да се почувствате като истински собственик на Rolls-Royce.

Продават китайски Rolls-Royce на цената на Golf 4-ка

При влизане вътре, „изненадващо“ липсва разкошът на истинските Rolls-Royce или Mercedes. Въпреки това, интериорът не е спартански. Един-единствен дисплей служи едновременно за екран на инфоразвлекателната система и цифров инструментален панел, а системата за амбиентно осветление и кръглите вентилационни отвори (очевидно вдъхновени от Mercedes) добавят нотка на лукс или поне така изглежда. Колите се предлагат за сумата от 14 хиляди китайска юана или около 2 хиляди евро.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Герги

    15 8 Отговор
    Това е Китай..здрав промишлен шпионаж и нищо друго...

    Коментиран от #7

  • 2 555

    8 10 Отговор
    Тия нацяло им извря тенджерата… Ужас…

    Коментиран от #9

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 стрел☢️к

    4 2 Отговор
    аз ако взема 4000 лв за моя дзвер от 1998 ще пея, а го купих за 5 хил преди 13 г и съм трети собственик
  • 6 Смешки

    6 4 Отговор
    Сирийско Ферари, руски Мерцедес, монголски Майбах, феномен Ганев...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Цените полудяха

    7 1 Отговор
    На мен по странно ми се струва чисто нова жигула за 120 000лв ( вижте другата статия във факти) или чисто нова дачия за 30 000лв, цените отдавна не са реални а с огромни надценки,
  • 9 Старо

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "555":

    Никаква тендера не им е извряла. От 20 години имат такива кейкари
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.