5 Септември, 2024 19:01 8 088 6

VW представя новата си марка на 24 октомври

  • vw-
  • volkswagen-
  • scout-
  • scout motors

Scout ще се продава в САЩ

VW представя новата си марка на 24 октомври - 1

Възродената офроуд марка Scout Motors обяви, че ще представи двойка нови концепти на 24 октомври 2024 г. Тези концепти ще предложат поглед към бъдещето на Scout и ще дадат представа за предстоящите серийни модели, които се планира да започнат да слизат от конвейера в Южна Каролина през 2026 г.

Марката Scout има богата история, която води началото си от оригиналния International Scout - издръжлив офроуд автомобил, който се е конкурирал с модели като Ford Bronco. Последният Scout II е произведен през 1980 г. поради финансовите затруднения, пред които е изправена компанията International Harvester.

След поредица от корпоративни промени името Scout е придобито от Volkswagen през 2020 г. Оттогава Volkswagen създава Scout Motors като самостоятелна марка, фокусирана върху разработването на електрически офроуд автомобили.

Въпреки че конкретните подробности за предстоящите концепти остават ограничени, публикуваните по-рано скици дават представа за дизайнерския език и пропорциите на офроудъра и пикап. Очаква се и двата автомобила да се отличават с офроуд ориентиран дизайн с акцент върху възможностите и издръжливостта.

Решението на Scout Motors да възроди марката Scout и да навлезе в конкурентния пазар на електрически превозни средства демонстрира амбицията на компанията и увереността ѝ в способността ѝ да предлага иновативни и привлекателни продукти. С подкрепата на Volkswagen и инвестицията му в ново производствено съоръжение Scout е в добра позиция да окаже значително влияние на пазара на този тип превозни средства.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kaлпазанин

    19 3 Отговор
    Фолксваген затваря два завода ,един за автомобили един за резервни части ,честито .да живей Урсула .искаме още санкции и краварите няма да се давят сами я
  • 2 Дойчен Кочен

    15 4 Отговор
    Какви са тези катафалки?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Вагени

    6 1 Отговор
    Защото ФВ страдат от липса на марки в концерна, та затова им трябва нова.
  • 5 Факт

    6 2 Отговор
    Непродаваеми немски клосети.
  • 6 хахха

    5 0 Отговор
    как ги представят като ще затварят заводи в германия