9 Септември, 2024 16:09 2 948 4

Skoda разкри новия си модел чрез дигитални скици

  • skoda-
  • elroq-
  • enyaq

Elroq ще дебютира през октомври

Skoda разкри новия си модел чрез дигитални скици - 1

Skoda публикува скици на предстоящия си електрически SUV Elroq, с което дава представа какво да очакваме при официалния дебют на модела през октомври. Elroq, базиран на платформата MEB, е позициониран като електрически еквивалент на компактния SUV Karoq.

Elroq възприема дизайнерския език Modern Solid на Skoda, който се отличава с характерна радиаторна решетка „Tech-Deck Face“, разделени фарове с Matrix LED технология и тънки въздухозаборници в бронята. Профилът демонстрира сходство с по-големия Enyaq, с 19- или 20-цолови алуминиеви джанти и дизайн на задната част, наподобяващ комби.

Skoda разкри новия си модел чрез дигитални скициskoda-razkri-novia-si-model-chrez-digitalni-skici-1.webp" />

Отвътре Elroq може да се похвали с модерен дигитален кокпит и най-новите технологии на VW Group. В целия интериор са използвани устойчиви материали, като например рециклирани дрехи и рециклиран PET. Клиентите могат да избират измежду четири теми на интериора: Loft, Lodge, Suite и Studio.

Elroq ще се предлага с различни варианти на батерии, включително 55 kWh, 63 kWh и 82 kWh. Електрическите двигатели ще предлагат мощност от 168 к.с. до 295 к.с., в зависимост от конфигурацията. Очаква се пробегът на Elroq по WLTP да бъде до 560 километра. Повече за модела ще разберем след месец, когато наш екип ще е на мястото на събитието.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоце

    6 4 Отговор
    Искам Лада, стига с тези глезотии,ръцете ми да са в грес и масло
  • 2 Да не ти е в гаража!

    8 13 Отговор
    Хубава кола ама Шкода, ниско качество на висока цена!!!

    Коментиран от #4

  • 3 Пича с Москвича

    5 9 Отговор
    Красив ке Н .Е.Ф .
  • 4 Каро

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "Да не ти е в гаража!":

    Такива като тебе, трябва да ги блокират без обяснения! Иди,извади една Шкода от магазина, карай с години и тогава си ръси малкото мозък по нета...