23 Септември, 2024 12:15 1 465 7

Откриха джип в кофа за боклук (ВИДЕО)

  • всъдеход-
  • контейнер за боклук
Откриха джип в кофа за боклук (ВИДЕО) - 1

В САЩ, в щата Флорида, в кофа за боклук беше открит голям всъдеход. Находката озадачи местните жители, тъй като те помислиха, че някой е изхвърлил автомобила в контейнера за боклук. Разяснения по темата бяха публикувни от UPI.

Както пише изданието, мистерията на всъдехода, който беше заснет оставен върху контейнер за смет във Флорида, беше разкрита. Цялата тази ситуация възниква заради неправилно паркиране на строителна площадка.

Свидетел казва, че бил на път за магазина, когато забелязал кола в контейнер за боклук край East Point Drive във Форт Майерс. Видяното озадачило мъжа, тъй като предположил, че може би по този начин някой се е отървал от колата.

Оказало се обаче, че джипът е вдигнат и оставен върху контейнера от мотокар, управляван от строителен работник, който работи по изграждането на нов жилищен комплекс. Работници казват, че автомобилът е бил оставен паркиран в работната зона и пречил.

„Понякога, когато паркираш където не трябва, се получава така “, казват строителите. По-късно превозното средство е извадено от сметището и преместено на място за паркиране далеч от работната зона. Всъдеходът принадлежи на предприемач, който го заема на работници извън града, които се нуждаят от транспорт. Вижте и видео по темата.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичака

    6 1 Отговор
    Цялата им държава е за коша... Може и за е подземен. Иначе браво на работника.
  • 2 През

    1 1 Отговор
    90 - те беше много по-лесно да откриеш боклук в джипа ,но видимо концепцията се е променила.
  • 3 Нищо интересно

    3 0 Отговор
    Нищо интересно. Паркирал не правилно и са го преместили с мотокара. И тука е пълно с подобни снимки във фейсбук на български шофьори които са паркирали и пречат и след това са ги местили къде ли не
  • 4 Яяяяя

    4 0 Отговор
    Не разбрах, в кофа за боклук или върху контейнера?
    Език свещен ….

    Коментиран от #5

  • 5 Мдааааа...

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Яяяяя":

    Технически погледнато не е "в", а "върху".
  • 6 Последния Софиянец

    2 0 Отговор
    Само така ще разрешим проблема с паркирането ,а в София има много боклуци
  • 7 и какво толкова просто

    0 0 Отговор
    човека си е изхвърлил боклука