Last news in Fakti

5 Септември, 2014 12:32 1 643 0

Български фирми в Мюнхен

  • ианмсп-
  • българия-
  • германия

От 10 до 13 ноември български фирми ще могат да посетят Мюнхен в рамките на провеждаща се търговска мисия, организирана от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП). От двустранни срещи ще могат да се възползват заявилите до 19 септември участие компании от сектори електроника, електротехника, електроника за автомобилната индустрия, машиностроене и наносистеми, съобщиха от Агенцията. В рамките на промоционалната проява ще се проведат двустранни срещи и посещение на международната специализирана изложба ELECTRONICA 2014.

Търговската мисия до Мюнхен се организира по проект „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент. Финансирането е от Европейския фонд за регионално развитие чрез ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013 г.

Агенцията поема разходите за един представител от предприятие участник за самолетен билет, вътрешен транспорт и трансфер, хотелско настаняване, отпечатване на каталог на българските участници в търговската мисия и други.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА