Last news in Fakti

26 Септември, 2014 14:55 1 192 0

Говореща хартия?

  • иец-
  • маркетинг-
  • семинар-
  • рафи

Рафи Албо превръща директния маркетинг в цветна палитра от рекламни послания

Говореща хартия? - 1

Колко често се отдавате на дълги и задълбочени размисли относно печатните технологии? Не се притеснявайте, ако отговорът е никога. В Израел обаче има компания, която мисли по темата от 13 години и създава цял нов маркетингов канал около и върху печатния диалог с хората. Бизнесът на SEGMARKETING комбинира печатни и софтуерни технологии, с които да докосне емоциите на потребителите. А основателят на израелската компания Рафи Албо превръща директния маркетинг в цветна палитра от рекламни послания.

Представете си, че вдигате телефона и го насочвате към произволно изображение в списание. Ще видите как на дисплея се показва анимация, която разказва за снимката. Така например може да обзаведете и дома си просто като наложите дигитално изображение на избраните от вас мебели в дадена брошура върху помещенията вкъщи, без да записвате предварително техните размери.

За да се случи всичко, описано по-горе, е нужно устройство с камера и предварително инсталиран софтуер. То наслагва виртуален слой върху повърхността на страница, поздравителна картичка, списание или брошура, включително и върху опаковки и етикети.

Интерактивен маркетинг

Тази технология отдавна не е научна фантастика, а важен елемент за кросмедийния маркетинг. И Рафи Албо е наясно с това. Още през 2011 г. неговата компания разработва нови методи в прилагането на интерактивните приложения върху печата и рекламните комуникации.

Албо е работил с брандове като Domino's Pizza, кредитнити карти Visa, модния бранд Mango, автомобилната марка Mitsubishi. През 13-те години от съществуването си компанията му е създавала и подкрепяла Data Base маркетинга и решения за One-to-One маркетинг кампании за широк кръг от компании от над 30 държави.

Той създава директен маркетинг чрез видео върху етикети и опаковки, игри с разширена реалност, платформа за директен маркетинг с поздравителни картички, която поддържа цифрови печатни приложения, печат през мобилни приложения, 3D анимация, оживяващи корици на списания, детски книжки и играчки с добавена реалност, анимация, която дава живот на дигиталния печат и още много други.

В поредното издание на COPI’S, което ще се проведе от 8 до 10 октомври, Рафи Албо ще демонстрира как реалното и виртуалното се сливат и се превръщат в добър начин за бизнеса да направи ежедневието на клиентите си по-цветно и вълнуващо.

За кого е тези семинар?

* за маркетинг и рекламни мениджъри на големи компании, които търсят повишаване на продажбите

* за дигитални и рекламни агенции, които желаят да предложат по-ефективни кампании с реални и измерими резултати

* за продуктови мениджъри, които се интересуват от нови технологии, които могат да направят продуктите им по-интерактивни и интересни за крайните клиенти

*за дизайнери, които търсят иновативни идеи

Програма на семинара

Дата: 9 октомври

Място: зала Витоша на Интер Експо Център

9:30 – 10:30 – Регистрация

10:30 – 10:35 – Откриване

10:35 – 12:30 Сесия с Рафи Албо Тhe WOW Factor

Какво е One-to-One маркетинг и как се прилага успешно в над 30 държави по света. Реални и казуси и примери. Ще видите много видео примери с персонализирана добавена реалност, мостри на продукти с добавено видео върху етикети и опаковки, продукти за деца, корици на списания, каталози на модни брандове и още много реализирани продукти

12:30 – 13:00 Кафе пауза

13:00 – 15:00 – Дискусия с Рафи Албо

Ще имате възможност да зададете всички въпроси, които имате. Да се консултирате кои идеи, хрумнали ви по време на семинара, биха работили на нашия пазар или как бихте могли да приложите опита на Рафи у нас. Той ще бъде там, на Ваше разположение за въпроси, отговори и открита дискусия.

Регистрирайте се сега!(http://copi-s.com/bg/register)

Записване - 60лв.

Записване за студенти – 15 лв.

При закупуване на повече от два билета- има налични отстъпки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА