Last news in Fakti

4 Май, 2015 21:12 1 136 0

Българският икономически елит участва в „Шумът на парите”

  • шумът на парите-
  • форум

Водещи икономисти ще вземат участие в най-очакваното икономическо събитие за 2015 г – „Шумът на парите“. И тази година, по време на дискусията ще бъдат формулирани най-актуалните проблеми в страната и перспективите за развитие на българската икономика.

Сред лекторите на панела са главният икономист на Уникредит Булбанк Кристофор Павлов, Лъчезар Богданов, управляващ партньор на Industry Watch Group, Георги Ангелов, старши икономист във фондация „Отворено общество“ и Георги Ганев, програмен директор по икономически въпроси в Център за либерални стратегии. В дискусията ще вземат участие финансистът Емил Хърсев и Илиян Скарлатов, управляващ партньор на Mane Capital. Модератор на експертния разговор ще бъде икономистът Владимир Каролев.

„Традиционно панелът „Икономически перспективи“ е един от най-очакваните и посещавани по време на форума. Всяка година чуваме прогнози, които се сбъдват и търсим заедно решения на жизненоважните предизвикателства пред икономиката ни. Уверен съм, че през 2015 г. отново „Шумът на парите“ ще постави най-важните въпроси пред страната за достигане на стандарта на западните държави в икономически контекст“, заяви Кристиян Костов, управител на Profit.bg.

Форумът “Шумът на парите” ще се проведе на 12 и 13 май в xотел Маринела (бившия Кемпински). Събитието е безплатно за присъствие, като се очаква да събере повече от 40 лектори и 1500 души аудитория.

През 2015 г. конференцията се осъществява със съдействието на VIP спонсорите Уникредит Булбанк, Виваком и Galaxy Investment Group, както и спонсорите Peugeot, Борика Банксервиз, Трейс Груп Холд, София Интернешънъл Секюритиз, Лукс Имоти и консултантска къща Амрита.

Медийни партньори на форума са: Агенция Фокус, offnews.bg, novini.bg, fakti.bg, kaldata.com, imot.bg, economic.bg, pariteni.bg, сп. Форбс и сп. Икономика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА