Last news in Fakti

2 Юни, 2015 05:30 2 683 1

Wizz Аir прави училище за пилоти

  • пилоти-
  • стюардеси-
  • wizz аir-
  • самолет-
  • airbus а320

Нискотарифната авиокомпания разполага с над 2 200 авиационни професионалисти

Wizz Аir прави училище за пилоти - 1
Снимка: Венци Михайлов/Факти.бг

Wizz Аir открива собствена школа за пилоти. В момента е избрана Будапеща, но компанията оглежда още места за две нови централи за обучение.

Това заяви главният изпълнителен директор на Wizz Air Йозеф Варади. По този начин компанията ще гарантира високото качество и подготовка на пилотите и стюардесите. Това е чудесна възможност за момчета и момичета от България да сбъднат своята мечта, каза Йозеф Варади.

Последните редовно минават през курсове и обучения за повишаване на квалификацията. По правило стюардите и стюардесите обръщат внимание на майките с деца.

Те се настаняват първи, а за малчуганите са предвидени и изискваните от авиационните власти колани за сигурност.

Нискотарифната авиокомпания разполага с над 2 200 авиационни професионалисти.

В момента Wizz Air оперира с 59 Airbus-а А320. Базираната в Будапеща компания в момента предлага 380 линии, които свързват 112 летища от 38 държави.

През 2014 г. над 16,5 млн. са избрали услугите на Wizz Аir.

Wizz Air представи и първия си ребрандиран самолет, като пребоядисването на цялата флота ще отнеме 4-5 години.

През изминалото десетилетие компанията постигна успех в желанието си да промени авиоиндустрията. Днес някой спомня ли си за Malev, заяви Йозеф Варади .

"Ние имаме амбицията да предоставим надежден и достъпен въздушен транспорт на всички хора от Централна и Източна Европа. Стартирането на нашия ребрандинг е още една от многото ни мерки за непрекъснато подобряване на условията за пътуване. Ние сме много развълнувани да започнем нашата нова премяна, както на A320, така и на новия ни A321. Ние оставаме фокусирани върху развитието на нашата паневропейска мрежа от маршрути", посочи главният изпълнителен директор на Wizz Air.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Азсъм

    0 0 Отговор
    Голям келипир,като сегашните Пилоти/на бастуни дъртофелници не искат да предостъпват и не искат да пуснат кокала,за да може новата генерация пилоти да полети.