Last news in Fakti

8 Септември, 2011 14:57 937 1

Държавен фонд „Земеделие” е с четвърти заместник-директор

  • васил грудев
Държавен фонд „Земеделие” е с четвърти заместник-директор - 1
БГНЕС

Държавен фонд „Земеделие” е с нов заместник-директор, съобщиха от фонда.

Васил Грудев е назначен като заместник-изпълнителен директор с ресор „Технически инспекторат”. С решение на Управителния съвет на фонда броят на заместник-директорите бе увеличен от трима на четирима. Разширяването на ръководния екип е обусловено от желанието за подобряване организацията на институцията и оптимизиране на дейността й.

Служителите на „Технически инспекторат” извършват проверките на място преди изплащането на финансова помощ по всички мерки и схеми, които се прилагат от ДФЗ. Те са разпределени в 11 регионални технически инспектората и правят над 25 000 инспекции годишно. На централно ниво се изготвя методологията, по която се правят самите инспекции, и стриктно се съблюдава тяхната коректност чрез извършването на допълнителни, контролни проверки.

Васил Грудев е роден на 5 май 1980 г. Завършва право в Юридическия факултет на университета „Franche-Comté” в Безансон, Франция, през 2003, а година по-късно – и магистратура по административно право в същото висше училище. През 2005 г. става доктор и асистент към Юридическия факултет на университета „Robert Schuman” в Страсбург, Франция. Владее отлично френски и английски език.

Грудев започва трудовия си стаж в изграждащата се през 2006 г. Разплащателна агенция в ДФ „Земеделие” и изкачва всички нива на институционалната йерархия. През 2008 г. е назначен за главен експерт в отдел „Технически инспекторат”, а през 2009 г. оглавява отдела.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Доктор, ама друг път! Нито докторат е писал, нито е представил документ в Бг. С други думи - калинка! То там, явно си ги влече...