Last news in Fakti

2 Септември, 2015 15:25 716 0

България участва в първия видеоконкурс на ГАСОТ

  • българия-
  • туризъм-
  • конкурс

За първи път в рамките на Генералната Асамблея на Световната организация по туризъм (ГАСОТ) се провежда видео конкурс с рекламни клипове на страните членки на СОТ.

Допуснатите до конкурса видео клипове ще бъдат излъчени в рамките на 21-то издание на Генералната асамблея. Спотовете са достъпни онлайн на страницата на Световната организация по туризъм. Предвидените са две награди: една, която ще се присъжда от специално избрано жури от членове на СОТ и наградата на публиката, която ще избере своя фаворит онлайн.

Онлайн гласуването за наградата на публиката вече започна и ще приключи на 10 септември 2015 г.

Клипът може да бъде видян и за него да бъде гласувано ТУК

Общо 45 държави са заявили участие, сред които и съседните Гърция, Румъния и Турция.

Клипът, с който се представя България, е с акцент върху Пловдив като предпочитана дестинация за винен туризъм и като културна столица на Европа за 2019 г. Догодина Пловдив ще е домакин на престижното състезание, което традиционно събира най-добрите винопроизводители и дегустатори от над 300 държави.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА