Last news in Fakti

15 Септември, 2015 18:47 2 068 0

Най-голямата поръчка на самолети

  • airbus-
  • a321neo-
  • производство

Една от най-големите нискотарифни авиокомпании потвърди поръчката за 110 броя самолети от типа Airbus A321neo, направена по време на тазгодишното на авиоизложението в Бурже (Франция). Това е най-голямата единична поръчка за този тип самолети. С нея общият брой на самолетите от типа A321neo, които трябва да бъдат произведени, се увеличава на 4300 броя.

„Тази поръчка ще ни помогне да изградим силната си позиция на пазара в Централна и Източна Европа. Също така предоставя значителна гъвкавост на нашия флот в съответствие с изискванията ни за растеж ", казва Йозеф Варади, главен изпълнителен директор на Wizz Air. "Новите самолети ще ни дадат възможност да поддържаме разходни предимства посредством иновации в кабината, най-новата технология на двигателя и други подобрения на ефективността, като същевременно допринасят за подобряване и на опита ни в обслужването на пътниците.  Airbus е ключов партньор за нас и ние вярваме, че ще ни осигурят най-добрия самолет за нашите пазари и сме щастливи да продължаваме дългогодишните си отношения с тях”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА