28 Септември, 2015 16:15 16 841 0

Какво търсят работодателите през септември

  • работа-
  • свободни позиции-
  • великобритания

Лятото свърши и с идването на есента човек се връща към нормалния темп на работа. За някои обаче есента може да е и ново начално в тяхното кариерно развитие. Удобен момент за смяна на работното място, за тези които искат да се занимават с нещо различно от досега или пък за намирането на работа за онези, които поради една или друга причина са останали без такава.

Къде да търсите работа и най-вече от какви служители имат нужда днес работодателите? Предлагаме ви шест компании от различни сфери на дейност:

 

Печатница „Спектър”

Работата в печатница е едно вълнуващо преживяване, особено в днешния дигитализиран свят. С колкото и бързи темпове да се развива интернет, светът не може без хартиените издания. „Спектър” предлага на своите служители работа с най-новите машини и технологии на компаниите Heidelberg, Polar, Manroland и Muller Martini. Основните клиенти на печатницата са от Франция и Гърция. Именно за дейността си с Франция компанията търси търговски представител с френски език. Сред основните му дейности е намиране на нови клиенти, изготвяне на оферти спрямо изискванията на клиента и проследяване на целия процес от заявката до доставянето на стоката.

Всички позици от Печатница „Спектър” >>

 

Фърст Естейтс

Търговията с недвижими имоти е примамлива професия. Хубавото при нея е, че може да се практикува и от хора завършили и работили различни професии. Разбира се, ако сте се занимавали с подобна дейност, имате предимство. За тези, които имат нужда от допълнително обучение, компанията предлага такова.

Ако можете да убеждавате, да водите преговори, извършвате огледи и сключвате сделки самостоятелно, то това спокойно може да бъде вашето ново работно място. И най-вече – професията е идеална за онези, които мразят да седят в офис по цял ден.

Всички позици от "Фърст Естейтс">>

 

МенФорс БГ

През последните 2-3 години строителния бранш е отново във възход. Това се отнася не само за България, но и за редица европейски държави. Дефицитът на жилища в някои северни  страни, особено в Швеция, накара предприемачите да се насочат към тях. С това обаче се увеличи и търсенето на строители. Редица български работници решават да опитат късмета си зад граница. За тях МенФорс БГ предлага работа във Финландия, Швеция и Естония. Компанията търси арматуристи/кофражисти, фаянсаджии, както и помощен персонал в заводи.

Всички позици от "МенФорс БГ">>

 

Модиглиани

Колко уютно е мястото, където живеете, където работите, където се забавлявате? Това зависи не само от вашия вкус, но и от начина, по който е обзаведено всяко помещение. А за това се грижат интериорните дизайнери. Професията е специфична, изисква специално висше образование, но ако разполагате с такова, то може да се кандидатирате за позицията, която предлага студиото за обзавеждане „Модиглиади”. Необходимо е също така да сте креативен, амбициозен и да умеете да общувате с клиенти. Писменото и говоримо владеене на английски и италиански определено ще ви помогне да заемете предлаганата позиция.

Всички позици от "Модиглиани">>

КМСГ

Знаете език, и то испански. Как обаче да го практикувате, за да може да не го забравите, защото всеки език, който не се упражнява постепенно се забравя, а сте отделили толкова много години, за да го научите. Много млади хора днес завършили предимно езикови гимназии решават да се насочат към кол центровете. Там те могат да упражняват езика като например продават дадена стока или услуга на човек от съответната страна. Така например, в момента КМСГ търси служители с отличен английски и испански език. Разбира се, за да упражнявате подобна професия самоперфектният език няма да ви помогне. Необходимо е също така да имате отлични комуникативни умения, способност за убеждаване и привличане на потенциални клиенти, мотивация за постигане на резултати, способност за организиране на работното време и приоритети.

Всички позици от КМСГ>>

 

Изи Консулт

Част от компаниите, поради една или друга причина, не желаят да афишират, че търсят служители или предпочитат да възложат намирането на подходящия специалист на външна компания. „Изи Консулт” е именно компания, специализирана в развитието и управлението на човешки ресурси, подбор на персонал и работодател временна заетост. В момента компанията, търси за свои клиенти служители за работа в складове, както и представител „Бизнес развитие”.

Всички позици от "Изи Консулт">>

 

 

 



Свързани новини