3 Октомври, 2011 10:19 1 277 0

Съветът на жените предприемачи за по-изгодни условия за участие в панаири

  • истанбул-
  • турция-
  • съвета на жените предприемачи към асоциацията на балканските палати-
  • панаири-
  • изложби

В Истанбул се проведе среща на Съвета на жените предприемачи към Асоциацията на балканските палати /АВС/ На първото заседание председателствано от Радка Стаменова, която е председател на Българската асоциация на жените предприемачи бе договорено БТПП да съдейства за изготвяне web-сайт на Съвета на жените предприемачи. Така ще бъде изградена по-добра кореспонденция и координация между членовете на Съвета към АВС, съобщиха от БТПП.

Българската страна беше представена още от председателя на Асоциацията на балканските палати /АВС/ Цветан Симеонов, от инж. Весела Мирянова от Артекс Инженеринг  и от Силвия Николова от Агенция Джи Ен Ел плюс.

Договорено бе националните палати от региона да изработят правила за  предоставяне на изгодни условия за участие на жени-предприемачи в изложения и изложби провеждани в балканските страни. Това е практика, която вече се прилага от Съюза на турските ТПП.

Насрочено беше следващото заседание на Асоциацията на балканските палати /АВС/ да се проведе месец ноември с домакинство на Българската търговско-промишлена палата.

Цветан Симеонов, който в момента е председател на Асоциацията на балканските палати проведе разговор с Председател на Съюза на турските ТПП Рифат Хисарчиклиоглу.

Асоциацията на Балканските палати е основана по инициатива на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) през септември 1994 г. Нейната основна задача е да съдейства на фирмите от страните членки в развитието на техните двустанни и многостранни връзки и да спомага за либерализацията на търговията на Балканите чрез конкретни предложения към правителствата. Асоциацията се ръководи от Президент, избиран за едногодишен срок на ротационен принцип, и подпомаган от Секретариат и Работни групи.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА