Last news in Fakti

10 Април, 2016 05:00 1 353 2

Приходите от "Батман срещу Супермен" под очакванията

  • батман срещу супермен-
  • очакванията-
  • приходи

Филмът може да донесе по-малка нетна печалба от Мъж от стомана

Филмът „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“ вероятно ще донесе по-малка печалба за филмовото студио „Warner Brothers”, от колкото последният филм за Супермен, съобщи „Блумбърг“.

Очаква се след излизането на версията за домашно видео на филма и продажбата на мърчандайзинг лентата да донесе на студиото нетни приходи от $275 млн. За сравнение нетната печалба от „Човек от стомана“ възлизаше на $ 300 млн. Това е мнението на анализатора от SNL Kagan Уейд Холдън.

„Сигурен съм, че това ще е разочароващо за студиото. Те сигурно са се надявали на бокс офис подобен на този на „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, след като „Батман срещу Супермен“ представя на зрителите трите най-популярни персонажа от вселената на DC Comics”, заяви Холдън.

До този момент приходите от „Батман срещу Супермен“ възлизат на около $ 700 млн. в световен мащаб. Анализатори смятат, че филмът трудно ще надхвърли постъпления от $ 1 млрд. За сравнение „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ регистрира приходи $ 1.3 млрд.

„Мъж от стомана“ регистрира общи приходи от $ 668 млн. Разходите по филма обаче бяха далеч по-малки. С рекламната кампания, бюджетът на „Батман срещу Супермен“ възлиза на около $ 400 млн.

Всеки един от филмите на Марвел генерира средна нетна печалба от 44%. За да направи това „Батман срещу Супермен“ ще трябва да достигне печалба от $ 1.18 млрд.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 CCCP

    0 2 Отговор
    Всичко обърнаха тези янкита на печалби а качеството къде е...
  • 2 Warner Brothers

    0 0 Отговор
    И ко ши праим ся!