20 Април, 2016 16:15 1 360 2

Проф. Владимир Пилософ е новият директор на Център "Фонд за лечение на деца"

  • владимир пилософ-
  • павел александров-
  • новият-
  • директор-
  • фонд за лечение на деца

Москов освободи от длъжност предишния директор Павел Александров, след като той беше арестуван днес при акция във Фонда

Проф. Владимир Пилософ е новият директор на Център "Фонд за лечение на деца" - 1

Министър Петър Москов подписа заповед за назначение на поста Директор на Център „Фонд за лечение на деца“ проф. Владимир Пилософ, съобщиха от Министерство на здравеопазването.

Доайенът на българската педиатрия прие новия пост на среща с премиера Бойко Борисов и Петър Москов. В разговора професорът е декларирал, че ще вземе всички мерки за ефективно и спокойно продължаване на изключително важната дейност на фонда.

Във връзка с необходимостта да се вземат спешни решения за нуждаещи се от лечение деца, проф. Пилософ свиква заседание на Обществения съвет още в петък.

По-рано днес Москов освободи от длъжност директора на Център „Фонд за лечение на деца“ Павел Александров, след като той беше арестуван при акция във Фонда  заради финансови нередности и злоупотреби, свързани с лечението на деца в чужбина, настаняването на семействата, транспортирането им до страни зад граница и други.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТИКВАТА

    0 0 Отговор
    ПОРЕДНАТА ГЕРБЕРСКА ПАРТЕНКА.ПОРЕДНИЯТ ЧОВЕК КОЙТО ЩЕ ОТСЪДИ БЪЛГАРИЯ.В СТРАЗБУРГ .СПРАВКА ЦВЕТАН ЦВТАНОВ И АЛ. ПЕТРОВ.
  • 2 БУКО

    0 0 Отговор
    НАРКОМА МОСКОВ ПРАВИ РЕФОРМИ.