Last news in Fakti

2 Юни, 2016 21:24 1 290 1

Credit Suisse заповяда на служителите да си починат

  • credit suisse-
  • банка-
  • служители-
  • петък-
  • почивка

Новата схема на работа ще позволи на служителите да си отдъхнат

Credit Suisse заповяда на служителите да си починат - 1
Снимка: Wikipedia

Швейцарската банка Credit Suisse нареди на своите служители да си тръгнат от работа в петък вечерта (19:00 часа) и да не се връщат до събота по обяд.

Нареждането е част от кампанията „Защита на петъчните вечери“, целяща да даде повече свобода на служители и да предотврати бъдещи техни оставки.

Преди дни персоналът в секторите капиталови пазари и инвестиционно банкиране получил съобщения да не се връща за известен период от време, за да има време да си почине, съобщи „Индипендънт“.

Новата схема на работа ще позволи на служителите да си отдъхнат от забързаното ежедневие и да излязат със семейството или приятелите, коментираха от банката.

Ръководството по този начин ще се опита да задържи талантливите банкери във фирмата. Освен ако не се задава важна сделка – петък вечер е ваша, служители!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ваййййй

    0 0 Отговор
    Новата схема на работа ще позволи на служителите да си отдъхнат от забързаното ежедневие и да излязат със семейството или приятелите - ако са им останали такива, допълниха от банката! Иначе обратно на работа!