Last news in Fakti

22 Юли, 2016 10:33 1 940 4

В турските курорти няма никакво напрежение

  • турските-
  • курорти-
  • напрежение-
  • туристи

Единствената разлика преди и след извънредното положение в Турция е, че сега има малко повече полиция по улиците

В турските курорти няма никакво напрежение - 1

В турските курорти няма никакво напрежение. Това заяви в интервю за БНР Нина Васева – собственик на туроператорска фирма, която от години работи успешно с Турция:

"Отказите за почивки в Турция в момента са единици. Положението в турските курорти е изключително спокойно. Хората си почиват, отиват, връщат се. Няма отменени автобуси или самолетни полети. Трябва да се разграничава извънредно от военно положение. Положението в Турция е спокойно".

При въвеждането на извънредно положение всички отпуски на държавните служители се прекратяват и голяма част от анулираните почивки в хотелите са точно такива. Това е, което притеснява хотелиерите, заяви Георги Банков, управител на туристическа фирма: "Българските туристи в Турция не знаят въобще за това, което се случва. Никой не е разбрал по никакъв начин, освен от обажданията на роднините им от България. Единствената разлика преди и след извънредното положение в Турция е, че сега има малко повече полиция по улиците."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БайХуй

    2 0 Отговор
    Ми тичайте бе.... ще ви обрежат и "уважат" безплатно!
  • 2 гост

    2 0 Отговор
    Не е баш така понеже от чуждестранните медии става ясно, че голяма част от летовниците са отказали почивките си, Турската ривиера е почти празна и хотелиери казват, че от 20г не е имало по-слаб сезон. Не знам от къде си вадят тази информация, но според мен никой нормален не би се засилил да ходи натам като знае какви размирици вилнеят и как във всеки един момент на някое летище може да гръмне бомба.
    Извадете една статистика за миналата година и тази на туристическите агенции и пътуванията до турските курорти и градове да се види дали има отлив или няма.
  • 3 некойси

    1 0 Отговор
    Логично, няма напражение щото курортите са празни.

    Коментиран от #4

  • 4 Киро

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "некойси":

    Хаха, точно щях да напиша същото - ми няма хора - няма напрежение!

    :)