Last news in Fakti

3 Ноември, 2016 01:13 1 430 2

Колко струва бежанската криза на Германия?

  • германия-
  • бежанци-
  • цена-
  • струва-
  • криза-
  • средства

Правителството одобри отпускането на допълнителни средства

Колко струва бежанската криза на Германия? - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Справянето с бежанската криза ще струва на Германия повече, отколкото е било планирано. На провинциите ще бъдат отпуснати допълнително 2.55 милиарда евро за тази година и 1.16 милиарда за 2017 г. 

Това реши германското правителство. Само за тази година в хода на бежанската криза общо провинциите и общините получават 9.5 милиарда евро допълнителна помощ. До 2020 г. са планирани 24.5 милиард евро.

Бежанската криза в Европа е най-голямата от края на Втората световна война.

Германия е основната крайна дестинация на огромна част от бежанците, а политиката на отворени врати на Ангела Мерки е подлагана на остри критики през последните месеци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 coperto

    0 0 Отговор
    Не ми пука, какво ще и струва на Германия, пука ми обаче, че сметката и ние я плащаме без да сме поръчвали навлеци!!!
  • 2 Шмеркел

    0 0 Отговор
    Мюсюлманските нашественици с минало (и бъдеще) на главорези, са в боеспособна форма и възраст. При това не притичват, бягайки от съседна държава, а биват финансирани и насочвани от други континенти, право в сърцето на Европа! Това не е "криза", а насилствена подмяна на етно-религиозния състав на 500 милионна Европа и справяне със суверенните държави чрез невоенни средства.