12 Декември, 2016 22:41 1 956 0

Турски и китайски фирми с интерес за колективно представяне на Вода София

  • иец-
  • вода софия-
  • изложение
Турски и китайски фирми с интерес за колективно представяне на Вода София - 1

Засилен е интересът от Турция и Китай за участие на фирми, желаещи да се включат в изложението ВОДА СОФИЯ. Бизнес форумът се провежда от 4 до 6 април 2017 г. в Интер Експо Център.

През първия ден на изложението - 4 април, протича конференцията Булаква, с тема,фокусирана върху „СИНЯТА“ КРЪГОВА ИКОНОМИКА. Този тип икономика е определена за приоритетна от ЕК. Новият вид икономика ще даде възможност да се ограничат и използват произведените отпадъци, за да бъде удължен жизненият цикъл на продуктите. Кръговата икономикаще повиши брутния вътрешен продукт на ЕС с близо 1% и ще създаде още 2 млн. работни места, показват разчетите на Европейската комисия.

ВОДА СОФИЯ се радва на посетителски интерес от страна на инженери и експерти във водния сектор, специалисти от строителния сектор – гражданско строителство, сондажи , изграждане на язовири, водопроводи, представители на държавни и общински органи на управление, представители на ВиК дружества, ръководители на държавни и частни индустриални предприятия, представители на национални и международни организации, научноизследователски институти, студенти и др.

Организаторите на международното изложение ВОДА СОФИЯ напомнят, че новите промоционални цени за ранно записване са валидни до 20 януари 2017 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА