5 Декември, 2011 06:02 966 0

В София се открива грузински бизнес форум

  • трайчо трайков-
  • грузия
В София се открива грузински бизнес форум - 1
Снимка: БГНЕС

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков и министърът на икономиката и устойчивото развитие на Грузия Вера Кобалия ще открият съвместен българо-грузински бизнесфорум в София.

Това съобщиха от Министерството икономиката, енергетиката и туризма.

Форумът, който ще се състои от 14.30 часа в сградата на МИЕТ на ул. Триадица №8, е организиран в рамките на заседанието на междуправителствената комисия за икономическо сътрудничество, която ще заседава в София.

Преди това министрите Трайков и Кобалия ще имат двустранна среща, на която ще бъдат обсъдени икономическите връзки между България и Грузия, потенциалът за развитие на стокообмена между двете страни, както и възможностите за инвестиции и сътрудничество в областта на туризма.

Акцент ще бъде поставен и върху темата за координиране действията на двете страни по реализация на приоритетния за Европейския съюз проект „Набуко“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА