20 Септември, 2017 20:56 1 205 1

Ръст на германските туристи в България

  • туризъм-
  • българия-
  • германия
Ръст на германските туристи в България - 1

За първото полугодие на текущата година близо 453 000 германски туристи са посетили България. Това е с 8.8% повече в сравнение със същия период на 2016 г. „И тази година отчитаме силен ръст от Германия, което ни стимулира да работим още по-целенасочено за развитието на немския пазар“, допълни още тя. Министърът подчерта, че основните маркетингови и рекламни цели за сезон Лято 2018 са увеличаването на обема на входящия туристопоток, високата добавена стойност на туристическите продукти, преодоляване на сезонността и привличане на високоплатежоспособни туристи от генериращи пазари, сред които е и Германия. „Адекватното и добре планирано маркетиране на страната ни е съществено за утвърждаването на България като топ туристическа дестинация”, каза министърът на туризма Николина Ангелкова по време на среща с директора на германската туристическа фирма Der Touristik Ролф-Диетер Малтцан.

България започва да се възприема като дестинация, която предлага качествен туристически продукт, което значително повишава и търсенето на страната ни от германските потребители е мнението на ръководителя на една от най-големите германски туристически агенции. По време на срещата Малтцан представи предстоящите приоритети и цели, които Der Touristik ще предприеме за предлагането на дестинация България на своите клиенти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уточнение

    3 6 Отговор
    Нали знаете, че НИКОЙ от тях няма да се върне втори път, освен ако не е мазохист, незрящ или болен от Алцхаймер!!!