Last news in Fakti

6 Април, 2018 19:37 921 0

КЗП с дежурни екипи по Великден

  • кзп-
  • дежурни екипи-
  • великден-
  • търговци
КЗП с дежурни екипи по Великден - 1
Снимка: Shutterstock

Комисията за защита на потребителите (КЗП) ще има дежурни екипи за Великденските празници, съобщи председателят Димитър Маргаритов. „На разположение ще бъде нашият телефон 0700 111 22, на който може да се направи консултация или да се подаде сигнал за нередност в търговски или туристически обект. Нашите дежурни екипи в цялата страна ще могат да реагират своевременно, независимо от кое населено място се получи оплакването”, каза още Маргаритов.

Около 20 са екипите на КЗП, които по думите на председателя динамично се прегрупират в различните краища на България. „По-засилено е присъствието в курортните комплекси, където се развива туристическа дейност. Но не подценяваме и търговската мрежа и пазарите”, добави Маргаритов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА