ТОП работодатели на седмицата

Публикувана: 14 Юли, 2018 09:11
КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 2582
ТОП работодатели на седмицата
Снимка: Shutterstock
ШРИФТ ПЕЧАТ

Банки, застрахователни дружества и компании специализирани в IT сектора желаят да наемат нови служители. Повечето фирми са с дългогодишен опит. Много от тях развиват дейност извън пределите на България.

TEK EXPERTS LTD

Висококвалифицираният и отдаден екип на Tek Experts предлага на компаниите висококачествено обслужване, което им помага в управлението на техните бизнес дейности. Ние подхождаме с изключително внимание към работата, която вършим, фирмите, с които работим, и клиентите, които те обслужват. Ние предоставяме изключително високо ниво на бизнес и IT поддръжка, като осигуряваме на нашите клиенти най-добрите условия за развитието на техния бизнес. Нашият опит и професионална компетентност позволяват на фирмите да съсредоточат вниманието си върху основните си цели, да разширят предлагания асортимент от услуги и ефективно да задоволяват потребностите на техните клиенти. Ние имаме клиенти по целия свят и се гордеем с това, че сме известни със стремежа си към изключително висока професионална компетентност и предоставяне на висококачествено обслужване на клиентите. Нашият бизнес е изграден върху дългогодишните и доверени взаимоотношения, както и върху стремежа ни към съвършенство във всичко, което правим. Да се каже, че хората са най-ценният ресурс е нещо като клише, но ние в Tek Experts вярваме, че това наистина е така.

Вижте свободните позиции на TEK EXPERTS LTD

ЕЙ АЙ ДЖИ ЮРЪП ЛИМИТИД (КЛОН БЪЛГАРИЯ) КЧТ

Eдин от най-големите световни застрахователи с повече от 88 млн. клиенти по света. Компанията е лидер на пазара на общо застраховане, живото-застраховане и пенсионно осигуряване. Базирана в Ню Йорк, Ей Ай Джи има над 50 000 служители в над 80 държави. През есента на 2013 г. AIG започна изграждането на стратегически център в София, чийто основен приоритет е да подпомага оперативната дейност на европейските офиси на компанията, както и да оптимизира и усъвършенства съществуващите процеси. Понастоящем нашият екип наброява близо 500 души, които партнират с индивидуални и бизнес клиенти на AIG от над 10 европейски страни. AIG предлага възможности за кариера в 5 основни направления: Администриране на застрахователни полици, администриране и ликвидация на щети, обработка на изходящи парични потоци и обслужване на клиенти по застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“

Вижте свободните позиции на ЕЙ АЙ ДЖИ ЮРЪП ЛИМИТИД (КЛОН БЪЛГАРИЯ) КЧТ

Банка ДСК ЕАД

Банка ДСК съчетава в себе си традиция и история, но също така е и лидер в дигитализирането на банковите услуги в страната. Ние ценим и съхраняваме доверието на нашите клиенти. Винаги се стремим към тяхната максимална удовлетвореност чрез иновативни решения и високотехнологични достижения. Банка ДСК бе първата банка в Югоизточна Европа, която въведе хуманоиден робот в супермодерните си офиси и е иноватор във внедряването на широка гама дигитални услуги в онлайн и мобилния канал. Защото Банка ДСК съчетава традицията с амбицията.

Вижте свободните позиции на Банка ДСК ЕАД

БГМеню ЕООД

Компанията се занимава с онлайн поръчка на храна. Само с няколко клика клиентът може да избере и поръча храна от над 550 заведения и 30 вида кухня в цялата страна, които увеличават броя си всеки ден. Платформата предлага богат избор на заведения. Освен доставка, потребителят може да поръча в движение и да вземе храната директно от ресторанта.

Вижте свободните позиции на БГМеню ЕООД

КлаудСигма Рисърч ЕООД

Бързо развиваща се компания, която предлага услугата cloud infrastructure-as-a-service (IaaS) на територията на Европа и САЩ. Това е индустрия, която трансформира традиционните подходи към IT сектора, като се очаква на глобално ниво финансов ръст от 5 млрд. USD през следващите 3 години. Основен доставчик на облачни решения.

Вижте свободните позиции на КлаудСигма Рисърч ЕООД

Електроразпределение Север АД

Електроразпределение Север АД управлява и поддържа електроразпределителната мрежа в Североизточна България. Компанията пренася електрическа енергия за снабдяване на клиенти на регулиран и свободен пазар. ЕНЕРГО-ПРО Варна, към която принадлежи и Електроразпределение Север, е част от чешката ENERGO-PRO A.S., която притежава и управлява общо 37 водноелектрически централи в Централна и Източна Европа, и е работодател на над 8000 служители в Чехия, България, Грузия и Турция. Kлючовите ценности на компаниите от групата ENERGO-PRO са ефективност, експертност, отговорност, безопасност и толерантност. Предоставяме Ви възможност да откриете своето място в нашия екип.

Вижте свободните позиции на Електроразпределение Север АД

Текс Тийм ЕАД

Текс Тийм ЕАД е компания - лидер в сферата на вноса и търговията с облекла втора ръка на територията на цяла България и други балкански страни. Предлагаме на вашето внимание дрехи втора употреба на едро в две категории - миксове и артикули. Стоката от категория миксове е с различно качество и сезонност в разфасовки по 50кг и 70кг, а стоката от категорията артикули е разпределена според видовете им, като всички са стандартизирани в 20кг разфасовки.

С цел да осигурим разнообразие от артикули за нашите клиенти, както и за да поддържаме високо качество на продукцията, работим само с най-добрите доставчици, чиято стока съдържа дрехи, обувки и чанти на световноизвестни марки, внесени от пазари като Дания, Швейцария, Канада, САЩ, Холандия и Германия. За това продукцията предназначена за износ в нашите складове за дрехи втора употреба е винаги актуална, качествено сортирана и надлежно складирана.

Вижте свободните позиции на Текс Тийм ЕАД

CD Media Ltd.

Компанията предлага PPC, SEO, Social Media, както е и дигитален консултант. Разполага с екип от SEO специалисти, които спомагат за реализиране на персонални оптимизации. Уеб разработчиците, с които разполага фирмата са творчески личности, са фокусиране върху създаването на високоефективни страници.

Вижте свободните позиции на CD Media Ltd.
Ловци на бисери
Самуел Ето'о
Бившият нападател на Барселона отговори на критиката на Кристиано Роналдо към легендата на "каталунците"
Мен ако питате, Шави трябваше да спечели поне 6 Златни топки"

Още бисери