Last news in Fakti

23 Февруари, 2012 21:08 35 361 192

3 лв за литър дизел до седмици

  • дизел-
  • бензин-
  • горива

3 лева на литър за дизел не е мираж, а ще стане факт след 20-25 дена. Прогнозата е на Красимир Лалов от Националния съюз на превозвачите пред БНР. Той не изключва по темата за горивата да има политически спекулации. В неделя пък се готви протест срещу поскъпването на горивата.

„Ние оперираме на международния пазар като зареждаме на много места, знаем, че например дизелът в Словения струва по-малко от България. Те нямат рафинерия, имат акциз”, обясни Лалов, „но там никой не може да си позволи спекулация и монопол”.

„Имаше мерки, които щяха да се приемат, една работна група, която щеше да се събира. Комисия, кръгла маса, всичко беше, за да се намали напрежението. Въпросът е че дори и някой да иска да направи конкуренция на пазара на горивата, ще бъде сринат”, заяви Лалов.

Той предупреди, че една фалирала транспортна фирма повлича след себе си около 150 души, които остават на улицата.

В неделя се очаква протести срещу високите цени на горивата да се проведат в 17  града на страната. Организатор е гражданското сдружение “Сила”, което нашумя през миналата година със аналогични протести. Тогава недоволните зареждаха бензин на символични цени от 5 стотинки, а също така блокираха пътища в градовете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МЯНКОВ

    2 0 Отговор
    АЛООООО
    КАКВО СТАВА ТУКА БЕ ?!?!?!

  • 2 АДАСДА

    2 0 Отговор
    ееееееееееееееЕЕ НЕ НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!! ТЕЯ ЩЕ НИ ЛИКВИДИРАТ!!!
  • 3 протест

    3 0 Отговор
    протест в неделя ште има е.ати кризата 3лв за 1л ше караме на олио тое по евтино !!!

    Коментиран от #10

  • 4 gogo

    3 0 Отговор
    protest

    Коментиран от #87

  • 5 мото

    4 1 Отговор
    кхах, както каза някв си икономист по телевизията, цената си е реална, ние сме бедни, и ще обеднееме още сега щото с поскъпването на горивата ще поскъпне абсолютно всичко, всичко се вози на някъде и.... честито да ни е, продължаваите да се пенявите по форумите и когато сте пияни да оправяте държавата...
  • 6 долу боко тиквата

    3 1 Отговор
    боко и шайката му тотално скапаха държавата.долу на мутренскоолигархичното управление.правешката медуза валко златев в сибир.
  • 7 Hristo

    4 1 Отговор
    Няма такова правителство. Що не помисли за народа? За какво са ни тези магистрали които отквиваме през ден? Не режете ленти, а резнете монопола на горивата. Срамота, с такива заплати, такава цена на горивата.
  • 8 niki

    2 0 Отговор
    Това на нищо не прилича все едно че уиски и наливам на тая вършина!
  • 9 Диян Георгиев

    1 0 Отговор
  • 10 Асен Йорданов

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "протест":

    3 lv PROTEST ina4e tiq 6te ni zatriqt totalnoooooo

    Коментиран от #143

  • 11 LADA Power

    2 0 Отговор
    Като всички си траем и само се крием по домовете си, не 3, а 5 лв. ще стане. Протести и спиране на колите трябва, всеки може да ходи пеша една две седмици!!!
  • 12 Асен Йорданов

    1 0 Отговор
    alooooo parlamentaaaa are malko da ponamalite akciza 6toto va6te slujebni avtomobili s razhod 20, 25 i 30 na 100 vse pak s na6ite danaci se zarejdat, i va6te zaplati sa pak ot na6iq djob, are ostavete ni da di6ame pone ...............
  • 13 qkia

    3 0 Отговор
    НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ ЗА ГОРИВАТА

    ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ АКО ИСКАТЕ В НЕДЕЛЯ!!!

    ДА ЗАТВОРИМ НЯКОЕ ВЪЗЛОВО КРЪСТОВИЩЕ!!!







  • 14 кик

    0 0 Отговор
    Бойко Борисов(Истинската му фамилия е БАРУХ)

    http://www.marica.bg/show.php?id=33216
    Кои са рептилиите?

    ¦ Това са змейовете, тези от българския фолклор. Това са реални същества, които живеят под земята и в четвърто измерение. Имат много по-високо развити технологии. Впрочем цялата електронна мощ на планетата е рептилоидна. Всичко, което се перчим, че сме високо напреднали - те ни го дадоха. Та тези същества владеят преместването в измеренията и, естествено, се хранят с нас на три нива - мисли, емоции и тяло. Знаете ли колко деца са изчезнали и как си ги въртят на чевермета! Това е снимано!
    Българския народ го унищожават, защото се явява уникален преносител на информация - затова вадим толкова много таланти на толкова малко на брой хора. На сто човека вадим поне 50 с много активен духовен заряд. Неслучайно акад. Дмитрий Лихачов беше казал, че България е страна на духа, това е в генетиката ни заложено. И това ни спасява, засега.
    Когато си тръгвах от САЩ, казах им: Заминавам за духовна България. Тук може да имате купища луксозни ламарини и железобетонни джунгли, но нямате най-важното - нямате духовност.

    Един чужд, нечовешки вид превзема планетата, изсмуква жизнените є сили до мозъка и под мозъка на костите. В момента наложиха жестока матрица на обществото, превзеха финансовите структури и чрез финансите изцеждат жизнените сили на човечеството.
    България е на първа мушка, защото тук върви коридор, тук битката е космическа и се води нечовешки видове, неантропогенни видове с антропогенните видове. Нечовешките видове са превзели този коридор и сега искат да ни ликвидират.
    Българите са потомци на траките, носят техния изключителен генноинформационен заряд. Но заради България може да хвръкне целият свят. Защото тук е много силна енергийна зона и който пипа, трябва да знае как пипа в нея.

    Искам да направя първия в Пловдив - безплатно. Задължен съм на града, 6 години съм живял и работил в него.
    Защо е нужен подобен курс? Оказва се, че нямаме никаква истинска теоретическа подготовка срещу агресивния свят, който ни заобикаля. А той е станал прекалено агресивен, някои умишлено го правят такъв. Съдейки по това колко съсипани хора виждам по улицата и какви мощни енергийни потоци засичам, съм категоричен, че срещу нашата страна и народ свръхсилите си правят жестоки експерименти, психотроничната и информационната войни са в ход. Отделно тайни общества и държави са в жесток кръстоносен поход срещу България.

    ¦ Защо? С каква цел го правят?

    ¦ На тях им трябва територията, земята ни, но без нас. Знаят какво богатство има тук и искат изтребването ни. САЩ, които са извършили едни от най-жестоките кръвопролития в историята, в момента продължават да действат подмолно, с всевъзможни високи технологии, психотронни генератори, включително със зловещата им оръжейна система HAARP. Подобна вече има и в Европа, в Норвегия.

  • 15 Окрадения

    3 1 Отговор
    НЕ се излагайте с тия протести.Протестирате,а хайдуците само се усмихват на протестите,и пак ви дерат кожите.Изхода е само един:ПЪЛЕН БОЙКОТ НА БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ НА "ЛУКОЙЛ"..........ТОВА Е.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 до 13

    4 0 Отговор
    за какви протести говорите?за какво затваряне на кръстовища?на тях не им пука не им пука защото ще повисиме и ще си тръгнем ще дойдем с колите си тоест ще им дадем пари за да висим по улиците ид а размахване плакати.....ИСТИНСКИЯ ПРОТЕСТ И ШАМАР КОЙТО МОЖЕМ ДА ИМ ЗАВЪРТИМ Е ДА СПРЕМ КОЛИТЕ ИЛИ ДА МИНЕМ НА МЕТАН, ПРОСТО НЕ ТРЯБВА ДА ПИПАМЕ БЕНЗИНОВАТА КОЛОНКА, ЛИПСАТА НА КОНСУМАЦИЯ ЩЕ ИМ БЪДЕ ШАМАРЪТ КОЙТО ЗАСЛУЖАВАТ
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ти

    2 0 Отговор
    300 свещи да си купят тия
  • 20 qkia

    5 0 Отговор
    ДА БОЙКОТ ПЪЛЕН БОЙКОТ НА БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ НА "ЛУКОЙЛ".......... ТОВА Е НЯМА ДРУГ ИЗБООООООООООР!!!
  • 21 Смело напред

    4 0 Отговор
    Не затваряйте кръстовищата,а затворете подходите към бензиностанциите на "Лукойл".Те са крадците.Не зареждайте при тях.Това е началото.Направете група във "Фейсбук",която да подкрепи бойкота срещу "Лукойл", като за начало.Просто не зареждайте.Черните в ЮАР точно по този начин премахнаха апартейда.Не правиха оборот в магазините на белите.Това наистина беше края на апартейда.Ако искате край на кражбите направете бойкот.Никой не може да ви обвини в това,че не зареждате при крадците-монополисти.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 васил иванов кунчев

    2 0 Отговор
    ние сме си за е....,ставите и деистваите не да спите и да се ваикате ставаи народе
  • 24 ВИП АМГ

    2 0 Отговор
    dizelat v momenta v ispania e 1.36 eur. za litar pri sredna rabotna zaplata 800eur.v BG mai vehce nese jivee.
  • 25 Jokera

    1 0 Отговор
    Колеги, протеста е един - ние ще изтърпим още 2 години, защото само пишем, но реално нищо не се променя, след 2 години са изборите. Тогава са протестите, едните избори минаха, пак гласувахте за тях а сега си чешем езиците :)
  • 26 qkia

    1 0 Отговор
    ДОБРЕ ДАВАЙТЕ В НЕДЕЛЯ ДА ЗАВАРДИМ НЯКОЯ ЛУКОЙЛКА
    ЗА ДА НЕ ЗАРЕЖДАТ ТАМ!!!
  • 27 очко

    1 0 Отговор
    еи луда работа сега казаха че дизела ще поивтинее след 1.март заради зимните добавки а сега разбери кои крив кои прав
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Стохи

    2 0 Отговор
    Ако продължаваме да малчим ще е така.
  • 30 аз

    2 0 Отговор
    протес в неделя в 11 4аса пред всички лукоил бензионстанци.......
  • 31 Васил Петров

    1 0 Отговор
    Как може в цяла европа в най бедната страна най скъпата навта ба.и нема оправия
  • 32 тои

    1 0 Отговор
    да неделя 11 пред всеки лукоил хора там да сте
  • 33 момчил

    0 0 Отговор
    да гоооооооооооооооооооооо д........ лукоилллллллллллллллллллллллл и всички оправнициииииииииииииииииииииииии искат да ни затриятттттттттттттттттт да им се врущаа а пак за тях глсуваииите
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 срама нямат

    0 0 Отговор
    на протест
  • 37 ИСТИНАТА

    2 0 Отговор
    ЧЕСТИТО ПРИДВОРНИ ШУТОВЕ! ГОТ ЛИ ВИ Е А! ХАХА НЕ БЕ ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРП И СКАПАНОТО ИМ ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ВИ ОПРАВЯТ АН....!
  • 38 да е*а управлението

    1 0 Отговор
    Как може в страната с най-ниска минимална (всякаква заплата, освен на депутатчетата ) заплата да имаме цени като за германия как. 2012г. края на света незнам ама ние в БГ ще изчезнем сигурно, само големците да останат да си режат панделки там
  • 39 Колегата е прав

    1 0 Отговор
    Не затваряйте кръстовищата,а затворете подходите към бензиностанциите на "Лукойл".Те са крадците.Не зареждайте при тях.Това е началото.Направете група във "Фейсбук",която да подкрепи бойкота срещу "Лукойл", като за начало.Просто не зареждайте.Черните в ЮАР точно по този начин премахнаха апартейда.Не правиха оборот в магазините на белите.Това наистина беше края на апартейда.Ако искате край на кражбите направете бойкот.Никой не може да ви обвини в това,че не зареждате при крадците-монополисти.
  • 40 Мадъ Рашъ

    2 0 Отговор
    Гадната ни васална държава отново изнасилва народа си. Честито ти ново робство. Тоя път някой да дойде да ни освободи от нашите си. Възможни изходи от ситуацията - Терминал 1 и 2.
  • 41 Анти монопола и кражбите

    3 0 Отговор
    Направете група във "Фейсбук".......НЕ ЗАРЕЖДАЙТЕ Е БЕНЗИНОСТАНЦИЙТЕ НА "ЛУКОЙЛ" и ...."КОЙТО ЗАРЕЖДА Е ПРЕДАТЕЛ".
  • 42 Милен Петрола

    2 0 Отговор
    Системата има нужда не само от рестарт а и от ФОРМАТ !!!
  • 43 PlimP

    0 0 Отговор
    LLF най-добре, бял ден да не видят
  • 44 КУКП

    2 0 Отговор
    За какво да затваряме кръстовища и бензиностанции, на нас ни трябва революция, да се измете парламента. - " Бате Бойко с тази политика на едър капитализъм до никъде няма да я докараш, престани с този геноцид срещу народа". Гърци света изораха и бяха готови на гражданска война, защото им намалиха минималната заплата от 750 на 650 евро и те горките се питаха как ще преживяват. Къде сме ния в този ш...н свят.
  • 45 pacoran

    1 0 Отговор
    abe ne gerb e vinoven za si4ko be da ne misli6 4e ako sum 6ef na lukoil i ako sum monopolist i iskam da pe4ela pove4e 6e mi puka ot naroda ili pravitelstvoto 6tom si pla6tam dds i akciz nemogat da gi pipnat lukoil nali se se6ta6 ama mai ne ne vsi4ko kude leti se iade
  • 46 pacoran

    0 0 Отговор
    prosto triabva niakoi goliama firma za petrol da doide na BG pazara i da otrepa s ceni monopolistite tva e samo spasenieto ne vi li e iasno konkurencia triabva da ima predi s mobilnite operatori be6e su6toto s tia ot mtel kvi ceni imaha kato doidoha drugite se podmazvat na klientite
  • 47 GASTARBEITER

    2 0 Отговор
    КОЛЕГИ АЗ СЪМ ШОФЪОР В ФРАНЦИЯ -САМО ЗА СРАВНЕНИЕ 1.42 ЕВРО Е ЛИТЪР ПРЕМИЕР ГАЗОЛИН ДЕМЕК НАИ КАЧЕСТВЕНАТА НАФТА ОТ КОЯТО ДИЗЕЛА ВАРВИ ПОВЕЧЕ ОТ БЕНЗИНА НА АСФАЛТА И НЕ ПУШИ КАТО ПАРЕН ЛОКОМОТИВ ЗАРЕДЕН ОТ Ш...НАТА БУЛГАРИСТАНСКА Ф..КИЯ !!!ВЗРИВЕТЕ БЕНЗИНОСТАНЦИЙТЕ ,НЕ ПАЛЕТЕ КОЛИТЕ НА ХОРИЦАТА ПРЕД БЛОКОВЕТЕ !!!КОЙТО Е ЗА -ДА ДЕЙСТВА,СПИ НАРОДА И МАЛЧИ ...НЕАМ ДУМИ КОЛЕГИ!!!
  • 48 Шейх Масур

    1 0 Отговор
    http://energy.eu/#prices
    Ей тук си пише всичко. В Люксембург и Испания горивата са по-евтини. По-надолу се виждат и таксите и акцизите във всяка страна. Сами ще разберете, че ни цакат и с акцизите, и с печалбите на монополистите. Щом в Люксембург, където няма нефт, няма рафинерии, а МРЗ е 13 пъти по-висока от нашата горивото е по-евтино, то причината при нас да е така са УПРАВЛЯВАЩИТЕ! Доят ни, а ние все пускаме. Протестите не бива да са с блокиране на пътища и кръстовища. Няма защо да им даваме козове в ръцете та Цецко Цвецков да ни млати с палки. Истината е в бойкота. Трябва масово да спрем колите за 2-3 седмици и тогава би имало ефект. Пък и по-здравословно ще е. А Терминал 1 и 2 наистина са възможните изходи от кризата, ама с моите 432 лв. заплата и билет трудно ще си купя. А между другото и Лукойл не ни е виновен. Костов го хариза на руснаците за жълти стотинки, а останалите след него разбраха, че е по-изгодно да си финансират партиите с парите им, отколкото да му свият сърмите. Нека някой да се пробва да внесе отнякъде по-евтино гориво и да го продава по-евтино - пиши го в моргата. Ал Капоне ряпа да яде!
  • 49 тапака

    2 0 Отговор
    здравейте уважаеми рицари джедаи смешните ви мнения за лукойл и бойкоти нищо не променят не се правете на ущипани булки всеки от вас знае че рибата мирише от главата днес е цената на дизела утре ще е пшеницата после енергото и така нататък отворете си очите вальо златев получава заповеди от русия после с бойко уточняват колко е печалбата от рушвета за парламента и всичко е окей не затваряйте бензиностанции времето дойде да изгоним целия парламент с тоягите в софия на жълтите павета
  • 50 Thie S classe

    1 0 Отговор
    Хора казах го миналата година,ще се повторя но не е решение мирен протест,по улиците и бибиткане по булевардите,нещата се получават както при гърците,гражданско неподчинение ,блокиране на Лукойл в Бургас пред порталите + всичките им терминали в страната и бойкот от страна на народа,това е положението иначе 500 коли с бибиткане ,може да доведат и до 4 лв за литър ,нека си стои народа още ,може и с колела да се движиме !!!
  • 51 пфф

    1 0 Отговор
    да го направят 8 лева за литър да ги е.. какво ще ги правят тия милиарди ......
  • 52 g vasilev

    1 0 Отговор
    nie sme smotan narod-no problema e v popovete-500 godini sa ni propoviadvali smirenie , ta zatova nqma da ima protesti.prosto sme si obrecheni
  • 53 наблюдател

    3 0 Отговор
    бойко кара днес ски на банско и прави чупки като лидзи вон и изобщо не го е еня за нашите болки бензинови,лекарствени,нравствени и т. н.
  • 54 ае стига вече

    1 0 Отговор
    както говорят по новините бг. била с най-малък акциз,ми като е така защо горивата са ни най-скъпи, е па нямат ли срам вече тези хора там в парламента, то вече не се издържа а на тях не им дреме. не знам за вас хора ама аз никога повече няма да гласувам за ГЕРБ до като съм жив.
  • 55 ае стига вече

    4 0 Отговор
    както говорят по новините бг. била с най-малък акциз,ми като е така защо горивата са ни най-скъпи, е па нямат ли срам вече тези хора там в парламента, то вече не се издържа а на тях не им дреме. не знам за вас хора ама аз никога повече няма да гласувам за ГЕРБ до като съм жив.
  • 56 Людмил КИРОВ

    1 0 Отговор
    Ehooooooo boikovcite... SAMOZABRAVIHTE SE BE LAPACHI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 57 фичката фичков

    1 0 Отговор
    Ууууууууууууууууууууууу
  • 58 Писна ми!

    2 0 Отговор
    Поздравявам майките на нашите ръководители!!
  • 59 мик

    1 0 Отговор
    заслужаваме си ги
  • 60 GHOST

    1 0 Отговор
    Трябва да наградим всички депутати!-с по един 7.62 в главата. Ако искаме да живеем нормално, това е единствения начин...
  • 61 Лъжец Завинаги

    3 0 Отговор
    Вече обмислям покупката на Планински или Пистов бегач, при положение, че вече да караш кола си е доста скъпо удоволствие! БРАВО БЪЛГАРИ НАВЕДОХТЕ ЛИ ОЩЕ ГЛАВА? Май направо им се наг...хме
  • 62 СИЛА

    3 0 Отговор
    Еми ще става и по- зле като няма народ който да е единен ! ! Монополите вече изплуват навсякъде . Докато народа е толкова наивен и слуша по телевизията , че цените на нашия бензин са най- ниски и си казва "ДА, ДА ,правителството работи за нас" обаче не прави сметка че заплатата му е колкото една надница на запад нищо няма да се оправи !!! и горивата са само част от безобразията които се вършат в оридължение на години !!!
  • 63 Тони-София

    2 0 Отговор
    ---Да покажем в Неделя ,че сме Българи,а не овце ,обичаме децата си и мислим за бъдещето им и бъдещето на България,като зона в Европа без монополи и без ценови геноцит срещу хорат породен именно от монопола и алчноста му!
  • 64 Възмутен и бесен Българин

    1 0 Отговор
    ----Аз никога не зареждам на ЛУК КУК ОЙЛ !
  • 65 Възмутен и бесен Българин

    4 0 Отговор
    ----Чувствам се изработен с действията на Правителството спрямо Лукойл,преди време ! Уж проверки уж натиск-всичко е лъжа измама да ни замажат очите -Правителство -Лукойл-монополи в БГ и си е,срещу народа,тоест нас ! В неделя е момента на истината!
  • 66 Никола'

    6 0 Отговор
    Ей прост са българите и това е. 2 години плюехте и протестирахте срещу действията на ГЕРБ, но като дойдоха изборите за 50 лева си продадохте задниците. Има една много мъдра мисъл - ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ!!! Гласувайте на следващите избори пак под строй за ГЕРБ и продължавайте да чакате да се оправи животът в България.
  • 67 Никола'

    3 0 Отговор
    А по отношение на някои коментари, в които хората казваха, че не зареждат от Лукой, дали ще е от там, или не - няма НИКАКВО значение, защото всички бензиностанции (мисля че без ОМВ) си копуват горивото от Лукой. Така че ако ще и от близката колонка до квартала да зареждате - пак парите отиват при Лукой.
  • 68 Възмутен и бесен Българин

    2 0 Отговор
    -----Никито не сме прости ! Ние сме велика нация от умове и борбен дух! Просто въпросът е ако не бяхме гласували за ГЕРБ,то можеше в неделя да скучаем! :) Не прости а мазохисти си падаме,взети заедно с управляващите ни!
  • 69 Възмутен и бесен Българин

    2 0 Отговор
    ----Да така е Никито та нали са монополисти под прикритие :) ,но от техните бензиностанций си имат явно доста по голяма печалба ,та затова пак е нещо според мен да не зареждам от техните ЛУКОЙЛ монополни бензиноколонки :) Никога ! В Неделя ще се видим и ще борим една от главите на ламята която ни задушава нас работещите ,грижещи се за семействата си и плащащи данъците си в България!
  • 70 РАйчев

    1 0 Отговор
    ПРОТЕСТИ ПО ГРАДОВЕ:
    https://www.facebook.com/events/220805758010196/ - София
    https://www.facebook.com/events/164544350322972/ - Варна
    https://www.facebook.com/events/290667207657947/ - Враца
    https://www.facebook.com/events/199022290197136/ - Пловдив
    https://www.facebook.com/events/318078618236096/ - Самоков
    https://www.facebook.com/events/158516280926717/ - Перник
    https://www.facebook.com/events/198332390264794/ - Бургас
    https://www.facebook.com/events/335579563143390/ - Сливен
    https://www.facebook.com/events/358224810871821/ - Русе
    https://www.facebook.com/events/356778334350590/ - Плевен
    https://www.facebook.com/events/245908062152676/ - Горна Оряховица
    https://www.facebook.com/events/234349876648165/ - Стара Загора
    https://www.facebook.com/events/289295371123721/ - Димитровград
    https://www.facebook.com/events/335323809832105/ - Монтана
    https://www.facebook.com/events/376983002317527/ - Благоевград

    НЕ! на безумните цени на горивата - София
    на 26 февруари 2012 г. от 15:00
  • 71 Добрев

    1 0 Отговор
    ПРОТЕСТИ ПО ГРАДОВЕ:
    https://www.facebook.com/events/220805758010196/ - София
    https://www.facebook.com/events/164544350322972/ - Варна
    https://www.facebook.com/events/290667207657947/ - Враца
    https://www.facebook.com/events/199022290197136/ - Пловдив
    https://www.facebook.com/events/318078618236096/ - Самоков
    https://www.facebook.com/events/158516280926717/ - Перник
    https://www.facebook.com/events/198332390264794/ - Бургас
    https://www.facebook.com/events/335579563143390/ - Сливен
    https://www.facebook.com/events/358224810871821/ - Русе
    https://www.facebook.com/events/356778334350590/ - Плевен
    https://www.facebook.com/events/245908062152676/ - Горна Оряховица
    https://www.facebook.com/events/234349876648165/ - Стара Загора
    https://www.facebook.com/events/289295371123721/ - Димитровград
    https://www.facebook.com/events/335323809832105/ - Монтана
    https://www.facebook.com/events/376983002317527/ - Благоевград

    НЕ! на безумните цени на горивата - София
    на 26 февруари 2012 г. от 15:00
  • 72 РАйчев

    1 0 Отговор
    http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DIjAWGV-iJ1Y%26feature%3Dplayer_embedded&h=zAQFS-pmmAQGLOJJ19Q66dqpz9sblZ7i6hjQIGrKmhZWXiQ
  • 73 Добрев

    0 0 Отговор
    ПРОТЕСТИ ПО ГРАДОВЕ:
    https://www.facebook.com/events/220805758010196/ - София
    https://www.facebook.com/events/164544350322972/ - Варна
    https://www.facebook.com/events/290667207657947/ - Враца
    https://www.facebook.com/events/199022290197136/ - Пловдив
    https://www.facebook.com/events/318078618236096/ - Самоков
    https://www.facebook.com/events/158516280926717/ - Перник
    https://www.facebook.com/events/198332390264794/ - Бургас
    https://www.facebook.com/events/335579563143390/ - Сливен
    https://www.facebook.com/events/358224810871821/ - Русе
    https://www.facebook.com/events/356778334350590/ - Плевен
    https://www.facebook.com/events/245908062152676/ - Горна Оряховица
    https://www.facebook.com/events/234349876648165/ - Стара Загора
    https://www.facebook.com/events/289295371123721/ - Димитровград
    https://www.facebook.com/events/335323809832105/ - Монтана
    https://www.facebook.com/events/376983002317527/ - Благоевград
  • 74 POWER

    2 0 Отговор
    ИСКАНИЯ на ГС"СИЛА" за намаляване цените на горивата :

    1. ЛИБЕРАЛИЗИРАНЕ ВНОСА НА ГОРИВА.

    2. Намаляване на митата и акциза(премахване на данъка върху акциза) на горивата и нормализиране на цената спрямо стандарта (не противоречи на директивите не ЕС)

    3. Граничен контрол (да се знае коя фирма какво внася и какво е качеството на внесеното гориво).

    4. Граждански контрол на качеството на нефта който внасят Лукойл (като гражданите които го контролират се избират от инициативен комитет и биват сменяни на всеки 3 месеца)

    5. Да се провери какво количество „светли горива“ има в нефта (AP -то на бензин дизел и % остатъчен продукт - LPG)

    6. Да се приеме като временна мярка в производството по чл.21от ЗЗК срещу - Лукойл България (и чл.15), Ромпетрол България, Нафтекс Петрол и ОМВ България, незабавен мораториум върху покачването на цените на бензин и дизел, на едро и дребно, на основание чл.56 (1)от ЗЗК:

    Чл. 56. (1) В случай че при проучване по глава девета има достатъчно данни за наличие на нарушение, в неотложни случаи, поради риск от сериозни и непоправими вреди за конкуренцията, комисията може по своя инициатива или по искане на лицата, чиито интереси са засегнати или застрашени от нарушението, да разпореди незабавно прекратяване на практиката от предприятието или сдружението на предприятия или да наложи други мерки, които са необходими с оглед целите на този закон. Комисията не може да налага мерки, които са от компетентността на други органи и са предвидени в други закони.
    До решение на комисията, последващо извършеното производство.
    7. Да се предприемат адекватни и навременни постъпки за постигане на междуправителствено споразумение за съхранение на запаси на територията на друга страна членка. България е една от 3-те държави в ЕС, която все още няма такова споразумение. Ако го имаме, ще се облекчи финансовата тежест върху предприятията за достигане на минималния резерв, което пряко влияе на цената към потребителя.

    8. Да се разгледа възможността за изграждане на държавни данъчни складове, които да предоставят равни условия за ползване от вносителите на горива в България.
  • 75 Владимир Петров

    1 0 Отговор
    Това до седмици ,а до месеци "По 3 Лева за (литър ток) и по 5 лева за (киловат вода)
    P.S. ...силни сме ,яки сме носи ме и на БОЙ !!! Ша издържим и това ,НАЛИ ?
  • 76 мик

    0 0 Отговор
    Елемент 115 има формата на триъгълник и се използва за гориво на реактор. Използва се за да създаде реакция от превръщането му с един допълнителен протон от елемент 115 в елемент 116, който незабавно се разпада и освобождава антиматерия. Но по-важното, когато един елемент стане по тежък отколкото да притежава 115 протона и да се намира в областите на острова на стабилност, натрупващата се атомна сила или “Гравитационна А вълна” излъчва или превишава периметъра на атома. Ние увеличаваме гравитацията, lensing it to counteract the Gravity naturally propogating outward from the earth. Това не е “анти-гравитация”, нито пък ние генерираме гравитация от нищото както някои теоретици все още вярват. Този елемент след това се помества в реактора. Това парче от елемент 115 е източникът на гравитационата А вълна, също така целта е да се бомбардира с протони за да се получи антиматерия. Само около 223 грама, които са под половин паунд са достатъчни за да лети плавателния съд за около 30 до 45 години.

    Елемент 115

    Даден на американците от извънземните посетители, този елемент се използва като гориво също и като източник на гравитационни А вълни. Тези “посетители” се снабдяват с този елемент, който не се среща естествено на Земята, от звездната система известна като Ретикули (Reticulum). The Element 115 is machined into wedge as preparation for use in the Reactor. Благодарение на начина по-който се използва елемент 115 в реактора, той се изчерпва много бавно.

    Точката на топене на елемент 115 е 1740 градуса по Целзий.
    Стндартното му oxidation state е +3.
    Атомен Радиус: 1.87 angstroms.
    Носеща вълнова честота (Carrier Wave Frequency): 7.46 hz @ a one micron bandwidth.
  • 77 denis

    1 0 Отговор
    глупава даржава с тези заплати които 90 процента от населението даже и не ги получават/безработни,как може да постъпват с 3 лева спрямо хората,няма да караме коли но нека покажем в неделя какво можем...........
  • 78 joro

    2 0 Отговор
    ПРИЗОВАВАМ ТРАНСПОРТНИТЕ ФИРМИ ДА ВЗЕМАТ ОТНОШЕНИЕ И ТЕ ...........ДА ИЗКАРАТ КАМИОНИТЕ .СИЛА ГОЛЯМА СА............
  • 79 соти

    6 0 Отговор
    Пичове сега ще ви кажа нещо ВАЖНО---Помните ли преди месец АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК ни казваше( почвайте да добивате шиистов газ за да сте независими от Русия)!!!! Логично това е вярно--НО се оказва политическа интрига с участието на нашто правителство.ОБЯСНЯВАМ--България се сьгласява да добива газ--А АМЕРИКАНСКИТЕ фирми я добиват--ЧИСТА ЛАПАЧКА!!! НО--НАРОДЬТ БЬЛГАРСКИ НЕИСКА ТОЗИ ГАЗ---ТОГАВА ДРУГИЯТ ВАРЯНТ--ДИГАМЕ ЦЕНИТЕ!!!! КАДЕ ЩЕ ХОДИТЕ ----ЩЕ СЕ СЬГЛАСИТЕ !!!!!! Това е маниер на работа на американците--ЗАПОМНЕТЕ!!!!!
  • 80 соти

    2 0 Отговор
    ЕДИНСТВЕНИЯТ ВЕРЕН ПОДХОД КЬМ СИТОАЦИЯТА Е ТОЗИ-------ПРИНЦИПА НА ЛОПАТАТА------
  • 81 емил

    3 0 Отговор
    аз си мисля че ако се вдигнем и блокираме пътищата на страната и никои да не преминава докато цените не станат минимални
  • 82 xaxa

    1 2 Отговор
    Време беше да стане 3 лв. но и заплатите да са по-високи и да има работа!
  • 83 Йозеф Менгеле

    2 0 Отговор
    Абе не знам като гледам и 5лв да стане улиците пак ще са пълни с коли.Навремето когато цената на горивото скочеше улиците оставаха безлюдни. А сега защо не е така не знам.Явно си има хора на които не им пука колко е нафтата и не са малко.
  • 84 гост

    2 0 Отговор
    Нека да вземем пример от комшиите(Гърция) за това как се правят протести.
    Спомням си последните протести като се целяха цени около 2лв/лтр и непосредствено след протестите увеличиха пак цените и така правителството още веднъж се изгаври с населението. Но по-лошото, е че никой даже не гъкна.Тъпчат и продължават да ни тъпчат. И какво се очаква от нас да тръгнем на гурбет всички?
    Тогава нашите политици наистина ще пасат истински стада с животни(ако не са избягали и животните де).
  • 85 Пламен Калудев

    2 0 Отговор
    Навремето всичко беше разработна на военните а сега на Американците.
  • 86 логобот

    4 0 Отговор
    мнение от бивш работник в лукоил не зареждаите на тези бензиностанции там мн лажат колонките оборотните бенз. избиват по 200 300 литра горница на ден такива мо6енници няма в рафинерията нефт няма отдавна работи с боклуци от 4уждестранни прдприятия ьубав ка4есвен петрол не идва тук аз работих там и знам а за герб и боико това е един параван на олигарси като валко златев. не зареждаите на лукоил наи големите мо6енници
  • 87 papagal

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "gogo":

    4ervenite lukoilci izqjdat glavite na drugarite po mesta s transportni firmi....kogo da zajali 4ovek :D
  • 88 aha

    2 0 Отговор
    vseki da si izkopae neften kladenec ili da si izkopaem grobovete - ujasen krai ili ujas bezkrai :D
  • 89 николай маринов

    6 0 Отговор
    Докато сме кротки овчици , ще е така . Пожарникар и компания ще си правят каквото си искат , а народа ще го духа. Никога българинът не е бил по–покорен и по–безучастен към съдбата си . Почвам да се отчайвам. Н А Р О Д Е.......................!!!!!!!!!
  • 90 против скъпите горива

    7 0 Отговор
    ЖЕЛАЯ ВИ НАШИ "СКЪПИ" ДЕПУТАТИ ТЕЯ ПАРИ ЗА МОРФИН ДА ГИ ДАДЕТЕ!!!!!! КАТО КУЧЕТА ДА СЕ ВЛАЧИТЕ ЕДИН ДЕН, И СТОТИНКА В ДЖОБА СИ ДА НЯМАТЕ! НО НИЩО, БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ТЪРПИ, ТЪРПИ, ТЪРПИ И КАТО МУ ПИСНЕ, ТОГАВА ЩЕ ПОДМИНЕМ И ГЪРЦИЯ, ТОЯ ПАРЛАМЕНТ КАМЪК ВЪРХУ КАМЪК НЯМА ДА ОСТАНЕ, А ТЕЯ ВЪТРЕ КАТО ПИЛЕТА ДА МРЪТ!!!
  • 91 Петър Петров

    5 0 Отговор
    Така ще бъде! Премиерът е много близък приятел с главния виновник за вдигането на горивата-Валентин Златев и няма как да го ограничи.
  • 92 Радо

    5 0 Отговор
    Като имаше протести миналата година и горивата бяха около 2.30 за литър къде бяхте? Май си седяхте в вкъщи и смятахте че протестиращите са шайка безделници хората от митинга го казаха че ако не се протестира цената ще стане и 3-4 лева а ето сега прогнозата се сбъдна. Може пак да си останете в вкъщи и да си мрънкате и да чакате следващото увеличение или да излезете да протестирате за да се промени нещо. Може Гърците да са всякакви но успяха 100 милиарда да им се опростят а ние една цена на бензина и то стотинки не можем да променим.
  • 93 vw gost

    5 2 Отговор
    Всеки пише,че ГЕРБ бил виновен.А всички други са по-добри и никога нямаше да допуснат това,така ли?Много плоски твърдения.Купете си бензинови коли с газови уредби и няма да го усетите толкова.Спрете да си карате колите когато не ви е належащо.Зареждайте от бензиностанции,които не се снабдяват от Лукойл. От такива протести няма смисъл,тъй като създават проблеми за другите участници в движението и пак ще изгорите гориво.Блокира се проблема-първоизточника.Протестирайте пред Лукойл,блокирайте цистерните им,не гражданите.И се търсят алтернативи.В Германия човека взима 10 пъти повече,но пак си кара колелото,а тук хората нямат пари да си платят сметките,но имаче има кола,за да не ходи пеша половин час.Не цялата вина е правителството,а във всички нас.
  • 94 петър

    7 0 Отговор
    Като вдигат цените на горивото , ще се вдигат цени на храна и всичко останало , защо не вдигат и заплатите ??? А до кога ще търпи тоя народ ??? Ние сме си виновни , ще ни изтребят като нация и никой не смее да каже гък , така ще си заминем като катъри без поколение ............
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 koci

    1 0 Отговор
    i kakvo stana --- kervana si varvi kuchetata si laiat
  • 98 пламен

    2 0 Отговор
    така е защото от 50 години ни управляват едни и същи или техните синове и внуци , партията е една , само дето си сменя имената , от 20 години се появиха още по големи из..ди , а българина е търпелив - бият го , мачкат го , убиват го , накрая кротко умира мълчейки , ако се намери някой по смел да се опълчи , остава без работа и го ликвидират заедно със семейството му , за съжаление това е действителността в съвременна ,,Демократична България ,,
  • 99 Дидо

    3 0 Отговор
    Туй българите заспал народ, няма кой да ги поведе да се вдигнат, някакви дето се броят на прасти 6те крадат, а цял народ 6те тарпи.
  • 100 митко

    4 0 Отговор
    не само че сме заспал народ , но сме и предатели , ако се появи някой смел и кадърен да ни поведе нагоре , стотици ще виснат да го дърпат за крачолите надолу ....
  • 101 Башмайстора

    8 0 Отговор
    Четотх,четох,четох,мнения.Изчетох се.Много хора тук са прави.Ама да питам аз един въпрос.Питам всички участници във форума,колко от вас всичките кито пишете тук са излезли на протест???Сложете си ръка на сърцето и признайте пред себе си не пред някой друг.
  • 102 бг-то

    3 0 Отговор
    Значи и олиото ще стане 3 лв.. че и повече. Иначе ще се кара на олио ...
  • 103 коко

    4 1 Отговор
    Спрете да зареждате от МОНОПОЛИСТА ЛУКОЙЛ и нещата ще се оправят!!!!
  • 104 Иво

    1 1 Отговор
    А повечето други бензиностанции откъде мислиш че зареждат - пак от Лукойл!
    Казват че на Еко била най-качествена нафтата в БГ, но пък те нямат бензиностанции навсякъде...
  • 105 Гост

    2 0 Отговор
    В БГ ако тръгне стачка , която е в София и продължи повече от 10 дни - то независимо от това какви са исканията, то 100% падат и кмет и областен управител и министър и правителство и президент т.е. на който е искана оставката.
    Въпрос: ЗАЩО НЯМА СТАЧКА В СОФИЯ???
    По- високи цени на горивата - по- малко коли на пътя. По- малко жертви. За високите цени!!!
  • 106 kkk

    0 1 Отговор
    kak da namalat kato edni pari se davat pod masata da gi tarpat i se ne meshat nashte vidni politici http://www.gabrovonews.bg/news/5536/ vijte tova predi dosta godini e aktualno i sega
  • 107 ....

    0 0 Отговор
    Ненормална работа ... няма какво да кажа друго !! едва сега успяваме да си зареждаме колите а какво става след като стане 3 ????????????????????????
  • 108 Пловдив

    3 1 Отговор
    Хората са настръхнали и буквално чакат само повод... Само че ББ,ЦЦ и другите като тях са единствените,които не го осъзнават.
  • 109 Бхд БхД

    2 0 Отговор
    Май ще яздим конете.
  • 110 Ильо войвода

    2 0 Отговор
    До края на годината ще стане 5лева за литър и трафика ще стане нормален. Ако данък, каско, преглед, винетка, консумативи, ремонти и гориво надхвърлят 10% от годишният дохот се кара скутер, колело или се ползва автобус.
  • 111 атана

    0 1 Отговор
    Карайте на метан - евтино и екологично!
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=4&act=4&adv=41329892066931739&f1=details
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Дошо

    1 0 Отговор
    ЗАплатите трябва да се вдигнат, заплатитеееее.Те са проблема, не цените.
  • 114 еблиу:)-

    1 1 Отговор
    дано и над 5 лева да го направят все ми е тая аз си имам бегач :))) тамън много от навляците ще спрът да обикалят с колите си като пощурели
  • 115 мммммммммм

    2 0 Отговор
    Да минаваме вече като Китайците с мотопеди по улиците,но никой не се сеща да вдигне заплатите !
  • 116 слави

    2 0 Отговор
    безбожна работа ще се купуват колела май. 270лв мин заплата на 2.70л гориво е..х му м........
  • 117 JBL

    2 0 Отговор
    "Гост", отговарям ти веднага на въпроса: Зощото сме ОВЦЕ. Макар че тези животни може и да са по умни от нас българите.
  • 118 Радо

    7 0 Отговор
    Както казах и преди няколко поста седнете си пред телевизора и чакайте да стане пет лева за литър. Така сме си седели 500 години по Турско робство и сега ще чакаме още 500 години да минат всеки недоволства и мрънка а когато трябва да се протестира го няма!
  • 119 умен

    2 0 Отговор
    аз съм с колело!евтино,здравословно чисто!куцо,кьораво и сакато на кола -20 год бандурник изхвърлен от европа и взет за 300 евро от наш джамбазин и продаден за 3000 лв на бг баламурник.
  • 120 nqkoi si

    2 0 Отговор
    da vi e... m.....i deputati napravete go 5 leva ako iskate 10 daje
  • 121 недоволен

    4 0 Отговор
    Докато ползват служебни коли и не зареждат от собствения си джоб горивата ,никога няма да разберат какво му е на обикновенния българин.
  • 122 boiko

    3 0 Отговор
    darjavata ni e propadnala depotatite se e.avat s naroda da mu e.. m....... na tozi koito kazva 4e cenite sa iskustveno po niski poneje toia vzima 30000lv [plius krajbite] ine go barka dori i 5lv da stane
  • 123 1111

    5 0 Отговор
    сложете господа министри портрета на Левски пред себе си ,не не можете защото нямате очи даго гледате ,и за това стои зад вас ,нали.....
  • 124 мирослав борисов

    4 0 Отговор
    с мирни протести нищо няма да стане !!!!
  • 125 Това е истината

    2 0 Отговор
    Не затваряйте кръстовищата,а затворете подходите към бензиностанциите на "Лукойл".Те са крадците.Не зареждайте при тях.Това е началото.Направете група във "Фейсбук",която да подкрепи бойкота срещу "Лукойл", като за начало.Просто не зареждайте.Черните в ЮАР точно по този начин премахнаха апартейда.Не правиха оборот в магазините на белите.Това наистина беше края на апартейда.Ако искате край на кражбите направете бойкот.Никой не може да ви обвини в това,че не зареждате при крадците-монополисти.
  • 126 До Радо

    3 0 Отговор
    Колега,ако имаше някакъв ефект от мирните протести,палестинците отдавна щяха да си имат държава.Доколкото си спомням Ж.Виденов не си отиде с мирни протести.
  • 127 Адвоката

    3 0 Отговор
    БОЙКОТ на "Лукойл".БОЙКОТ ДО ДУПКА.
  • 128 Българин

    5 0 Отговор
    Докато беше мъничката змията трябваше да и строшим главата, а сега вече е голяма. ПАРЛАМЕНТ, ПРЕЗИДЕНТ ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е В БОЙКО И БАНДИТИ.
  • 129 Боги

    3 1 Отговор
    Диваци... И като стане 5 лева какво? Хляба сам ли се кара до магазина... Тия дето се радват на вдигането на цените, щото софия ще се изпразни са пълни ол......ни. Ама не, дайте да правим хляба 5 лева.Важното е софия да се изпразни
  • 130 oz maior

    4 0 Отговор
    НЯМА ЛИ АВТОМАТИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА БЕ
  • 131 Ivo

    5 0 Отговор
    Не 3, а 5 го направете! :)
  • 132 tip boyko

    3 0 Отговор
    как ще е 3 лв бе хора тази държава не струва !!!
  • 133 пппппппп

    3 0 Отговор
    ффф ужас абе ората са фрашкани с кинти затова се вдигат цените
  • 134 Али Баба

    2 0 Отговор
    Вече отказвам и да ходя, почвам да летя
  • 135 joro

    4 0 Отговор
    ДА ИЗКАРАТ ТИРОВЕТЕ И ДА БЛОКИРАТ ВСИ4КО ,АМА ДО ДУПКА ДА СЕ ВИДЯТ В 4УДО ТИЯ....
  • 136 sic

    3 0 Отговор
    НЕКА 3лв да стане,но нека да получаваме европейски заплати кво е това 3лв гориво 500 лв заплата каде по напред ...нека минималната раб заплата да е 1200 лв гък няма да кажем ... да махнат акциза ненаядна българия проста ....,за наще заплати 1.80 2лв трябва да е горивото к'во е това 3лв на литър смешници такива ...
  • 137 7777777

    3 0 Отговор
    Майката ни ***** .... Нещата стигнаха дотам, че или те нас, или ние тях. Вече среден път няма!!!
  • 138 Ники Николов

    2 0 Отговор
    E кои са само не разбрахме и стиска ли му на някой пък бил той и ББ да ги натисне
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 роди

    1 0 Отговор
    да взимаме по туба бензин и да вървим на протест бе хора замаени кво чакаме още,да сринем тая държава до основи
  • 141 Георги Георгиев

    2 0 Отговор
    М***** искат да изкарат хората пред Парламента и да да го запалят,ама всичките да са вътре. 3 лв.-за тях не е нищо,нали ние данъкоплатците им плащаме горивото,тях не ги интересува народа.
  • 142 Пловдив

    3 0 Отговор
    Един обединен протест на таксиметровите шофьори,тираджиите,селскостопанските работници и обикновените шофьори и хората като цяло и на втория ден управляващите по корем ще се влачат и звездите от небето ще са готови да свалят... Те това трябва!
  • 143 777

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Асен Йорданов":

    10 лв искам да стане...........................понеже пак ще си мълчим .......................това е Българския народ. Наистина искам хляба да стане 5 лв и бензина 5 лв.......да се огледа този народ наоколо и да види какви тъпанари сме. Нямаме лидери.......................................лидери ни трябват .......................................ех как ни липсва един Левски сега....................................
  • 144 свилен

    1 0 Отговор
    крайно време е да ги изметем,до кога ще ги търпим?
  • 145 иван

    2 0 Отговор
    ТРЯБВА ДА СТАНЕ КАТО В ГЪРЦИЯ ИНЯКОИ ДА НАКАЧИМ ПО ДЪРВЕТАТ С ГЛВИТЕ НАДОЛО ЗА НАЗИДАНИЕ.
  • 146 Обикновен

    1 0 Отговор
    На предишните протести тези с камионите и тъпите транспортните фирми решиха сами ( отделно ) да преговарят с правителството с надеждата да получат някакви отстъпки и преференции само за себе си. Доста тъпо и чисто по български.
    Онези пък както можеше да се очаква ги врътнаха като най-големите БАЛЪЦИ. Е , сега да си протестират, да фалират и въобще да духат супата както се казва. Сами да се оправят, по български. аз лично им пожелавам нафтата да стане 5лв.
    Въобще не ми е жал за тези продажни дребни душици.
  • 147 7777777

    2 0 Отговор
    Ако въпроса е към мен.... Всички през прехода... Видя се, че с избори не става. През 90-те мутрите се накрадоха, Виденов фалира държавата, Костов я приватизира, Крадливия Дедо само си върна имотите, Станишев ни вкара в ЕС изолация, а сега ББ доунищожава българския народ. Вече 22 години ни "оправят". Време е сами да се оправиме. Време е да разкараме Г...ВЕТЕ!!!
  • 148 Тома Иванов

    0 0 Отговор
    Тук в Испания нафтата струва 1,47 евро за литър и всеки ден се вдига цената.
  • 149 бат едко

    1 0 Отговор
    НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ СЛАБО УМНИЦИ НИ УПРАВЛЯВАТ СЛАБОУМНИ РЕШЕНИЯ ЩЕ ИМА КАКВО ОЧАКВАТЕ ВЪПРОСА Е МОМЕНТНАТА ПЕЧАЛБА А ПОСЛЕДИЦИТЕ М..НАТА ИМ ИНАЧЕ КАТО ИЗЛЯЗАТ ПО МЕДИИТЕ МЕД ИМ КАПЕ ОТ УСТАТА И ДА СЕ ИЗЛЕЗЕ НА ПРОТЕСТ ПАК НЯКОЙ ЩЕ СЕ ОПИТА ДА НАМАЖЕ КАТО ПРЕДНИЯ ПЪТ ПРЕВОЗВАЧИТЕ И СЕГА ТЕ ЩЕ СЕ ПРОБВАТ СЪЩОТО АКО ЩЕ СЕ ПРОТЕСТИРА КИРИЯТА ТРЯБВА ДА Е ЗА ВСИЧКИ ТОВА ТРЯБВА ДА Е ЯСНО ГОСПОДА ОТ ТЪПИТЕ АСОЦИАЦИИ ВИЕ НЕ СТЕ ПО ВАЖНИ ОТ ДРУГИТЕ ИНАЧЕ СИ ХОДЕТЕ САМИ НА ПРОТЕСТИТЕ ТЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ТОВА И ЧАКАТ
  • 150 H22N

    3 0 Отговор
    Бях миналата година на протестите....Надувахме клаксоните, сипвахме за жълти стотинки и кво ?НИЩО!Само дето тормозихме персонала по бензиностанциите - обикновени момчета и момичета.Имаше си даже маршрут, по който имаме право да протестираме .Смяхххххх!И тва ми било протест!Много хора само седяха по кафетата и ни гледаха, някои даже се смееха (на глупоста ни сигурно, не знам).Повече на протест няма да стъпя.Освен ако не е в стил,,Ала Гърция''.Всичко останало няма смисъл.
  • 151 протест

    2 0 Отговор
    ГЕРБ ТА ГЕРБ ТЕ ВИ СЕГА ГЕРБ СКАПАНА ДАРЖАВА ТРЕ КАТО ГЪРЦИТЕ АМА В ПАРЛАМЕНТА ДА СЕ ВЛЕЗНЕ С НЕКОИ КАМИОН
  • 152 протест

    2 0 Отговор
    в Испания нафтата струва 1,47 евро за литър а колко е заплатата в испаня а 200евро ли ПРОТЕСТ
  • 153 мартин акакка

    0 5 Отговор
    Преди да зукнете ето прочетете : http://www.energy.eu/#prices и аз искам да е 1лв бензина ама няма, купона на света с евтин петрол свърши цената ще е само една НАГОРЕ. И не ни е виновен простия примиер или наглеците лукоил...
  • 154 протест

    4 0 Отговор
    а кои е виновен бе скапаната даржава е виновна колко е една заплата в БГ а колко е в ЕС даржава ниа сме наи големите мизерници нафта 3лв и кво всичко останало се вдига и дъвките даже ПРОТЕСТ КАТО В ГЪРЦИЯ ТОВА МУ Е МАИГАТА ДРУГО НЕЗНАМ
  • 155 томас

    3 0 Отговор
    Тук в Северна Ирландия цената на горивото е от 1.30 до 1.40 паунда = към 3лв, а минималните заплати са към 1000 паунда= 2300 ;) В България луднаха нацяло...
  • 156 PROTEST

    1 0 Отговор
    Радвам се че хората искат промяна но сигурно повечето от тези които са писали тук няма да си мръднат пръста. Всички искат а никои нищо неправи пред компютъра няма да се промени положението.Честно казано чак ми е гадно да живея в тая държава вече!Незнам тия от парламента как не си напълниха джобовете вече с пари те живеят като крале а ние като мизерници.С нашите пари те карат БМВ-та и Мерцедеси за над 100 бона.
  • 157 мартин акакка

    1 1 Отговор
    както казва моя кумир Б.Б. на който не му харесва терминал 1-2 ... са обновени и чакат поредните гугутки , който взима малко пари да бачка повече и ще вземе повече ...
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 соти

    1 0 Отговор
    Тук при нас в Русия--А95 СТРУВА КЬМ 1.22ЛВ. А92 КЬМ 1.00ЛВ. ГАЗТА КЬМ 0.48СТОТИНКИ А ДИЗЕЛА 1.3ОЛВ. ДА ВИ Е ЧЕСТИТ ЗАПАДНИЯ КАПИТАЛИЗАМ!!!!!
  • 160 Светослав Попов

    0 0 Отговор
    Ako iskate promqna trqbva da se stigne do krainosti! Az sym ot Plovdiv predlagam da se blokira cqlata centralna gara ot jiva veriga za edin den! Koito e blizo do magistralata tam da blokira, da se izviqt edni opashki ot tirove do Turciq chak! Koito e v balkana prohodite! Da doidat i ot CNN da snimat i Boiko da klqka da se namalq dds ili akciz!
  • 161 Българче

    0 1 Отговор
    В България 400 лв заплата 3 лв гориво
    Европа от 1200евро 1.30-1.50 евро гориво :)
    тъжна история ...... пълен т.....к
    терминал 1 и 2 няма да могат да смогнат в скоро време!
    отдавна няма Б-я - страната на далаверата и анархията.........
    http://vbox7.com/play:30d1bce2d1
    http://vbox7.com/play:f0d3beec
  • 162 Гост

    1 1 Отговор
    В Испания, Словения поне е по-нисък стандарта и затова е по-евтино ,,,,,,,,,,, аз зареждам на 1, 19€ с ДДС ,,,,,,,,,, а взимам 3000€ ,,, на следващите избори па гласувайте за наглеца Боко !!! http://vbox7.com/play:126750fed5
  • 163 соти

    1 1 Отговор
    А !!!!! Забравих да ви кажа че живея вьв най скьпия район и град на Русия---Западен сибир,а по другите райони е по-евтино сьс 10-15стотинки,За БЬЛГАРИЯ МИ Е ОБИДНО --УПРВНИЦИТЕ НИ ИЗГОНИХА ОТ НАШТЕ ДОМОВЕ. ПРОКЛЕТИ ДА СА!!!!!!!!!!!!!!!
  • 164 До 3000-те евро

    0 2 Отговор
    На следващите избори да гласуваме пак за наглеца Боко ли ? Или за СерГей , Гоце , Меди Доганов и вся осталная сволач ? Такива с по 3000 евро на месец съм ги виждал много , и все умници ... Тез пари се изкарват и в България , мойто момче , не се вживявай толкова...
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 БОЙКО ЗЛАТЕВ

    3 1 Отговор
    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕВАЛА БАТЕ БОЙКО ! ТАКА УСПА НАРОДА НАПРАВО ИЗДАВИ РИБАТА ! ТАЯ ВРЪТКА ДЕТО Я СГЛОБИХТЕ С ВАЛЬО ЗЛАТЕВ ОПРЕДЕЛЕНО ВИ ПОМОГНА...ПОНЕ ЗА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ НАРОДА ЛАПНА КУКАТА (БАСТУНА) БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАЯ ВРЪТКА И ДОВЕРИЕТО ДЕТО СИ ИЗВОЮВАХТЕ СЕГА СИ ИМАТЕ И ЛИЧЕН ПРЕЗИДЕНТ ! ТО НЕ БЯХА ПРИКАЗКИ ЗА НАП ТО НЕ БЕШЕ ОТНЕМАНЕ НА ЛИЦЕНЗИ ТО НЕ БЯХА МОНТИРАНЕ НА УСТРОЙСТВА (които в същност още не са монтирани защото нали се сещате че е много трудоемко и изисква време и пари-така ни лъжат естествено ) ТО НЕ БЯХА ПУНТА СКАНДАЛИ МЕЖДУ ВАС И ВАШИЯ ПРИЯТЕЛ ВАЛЬО ЗЛАТЕВ ! АБЕ ГОЛЯМ ЦИРК ОРГАНИЗИРАХТЕ ЗА ДА СИ ВДИГНЕТЕ РЕЙТИНГА НЯМА ДВЕ МНЕНИЯ !!! ПУБЛИЧНА ТАЙНА Е ЧЕ ЛУКОЙЛ Е ПАРТИЙНА ХРАНИЛКА И КОЙТО Е НА ВЛАСТ СТАВА ПРЪВ ПРИЯТЕЛ НА ,,СВЕТИ'' ВАЛЕНТИНЧО ! СУМА МИ ТИ НАРОДНА ПАРА ИЗТИЧА ОТ ТАМ А ВИЕ СЕ ПРАВИТЕ НА ШУТОВЕ ! Е ДО КЪДЕ СТИГНАХТЕ ...? ТОВА ПОЛИТИЦИТЕ СТЕ СИ ПРЕСТЪПНИЦИ ПО РОЖДЕНИЕ ! ДУШИЧКИТЕ ВИ СА ПОДЛИ МРЪСНИ И ЖАЛКИ - НА СЛЯП ЧОВЕК БАСТУНА ЩЕ ВЗЕМЕТЕ ! И ВИЕ ЕДИН ДЕН ЩЕ УМРЕТЕ КАКТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ !!!!! ЛАКОМИ Г....ВЕ ! ЛАКОМИЯТА И АЛЧНОСТТА ВИ ЩЕ ЛЕГНЕ НА ПОКОЛЕНИЯТА ВИ !!! ХОРАТА НЕ СЛУЧАЙНО СА КАЗАЛИ :–ГОСПОД БАВИ АЛА НЕ ЗАБРАВЯ .
  • 167 STFU ;]

    0 1 Отговор
    ЖАЛКО ЧЕ САМО ЩЕ ПЛЯМПАТЕ/МЕ ПО ФОРУМИ И САЙТОВЕ! НЯМА ДА Е ЗЛЕ ДА ВЗЕМЕМ ПРИМЕР ОТ ЕДНИ СМЕШНИ ГЪРЦИ... ИНАЧЕ КАКТО ВИЖДАТЕ ТОЯ БОЙКО ЩЕ НИ МАЧКА,МАЧКА, ДО ДЕ СИЛА МУ СТИГНЕ! ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ!!!
  • 168 Димитър Итов

    2 1 Отговор
    to9 bat boiko pogybi darjavata rasipa naroda da glasyvame za bat boiko da moje i negovite desa i negovite vnysi i negovite pravnysi i............... da jive9t dalgi i bogati godini na garba na glypavia balgarski narod neka pomognem na bat boiko da vzima i sosialni pomo6ti integrasia koito pensionerite nevzemat neka vzeme i parite na maikite s novorodeni bebeta abe 6to ne vzeme da sloji i danak vazdyh dobre 6te my doide na naroda da glasyvame za gerb da glasyvame za bat boiko toi 6e ni pomogne da si ymrem bavno ima4itelno no sas spomena za nego amin
  • 169 Димитър Итов

    1 1 Отговор
    kakvo ne zabrav9 gospod (bat boiko) bednite horisa deto se mol9t na gosd da bat boiko bavi no ne zabrav9 verno e
  • 170 Димитър Итов

    2 1 Отговор
    verno e 4e tam pod zem9ta nema bedni i bogati vsi4ki gi 9dat 4erveite no bat boiko ni zapo4na o6te prijive
  • 171 адаша

    0 0 Отговор
    хаха Ьпсурт-кради,кради... Е.А М......ТААА...
  • 172 Goshko

    1 0 Отговор
    Дайте да се саберем утре всички пред народното сабрание за да видат че, народът не спи а мизерства!! Докога ше ни тъпчат и лъжат, докога ше гледаме как цените в Европа се увеличават а заплатите са същите. Остафката на всички!!!!
  • 173 Иван

    0 0 Отговор
    Дай да ги изметем.
  • 174 Бай Ганьо

    1 0 Отговор
    Тяхната м.....ца и крадци мръсни окрадиха държвата 3лв. дизел. Какво е това безобразие?Ами то като го направят на тази цена веднага скачат и бензина и газта.Били си слагали 20ст. надценка на литър (макарче на мен ми се струва че са повече) ми то магазините си слагат по-малка надценка на стоките.ЗАТРИХА ДЪРЖАВАТА ЕЙ!
  • 175 Реалиста

    1 0 Отговор
    НЕНАЯЛИ СЕ ИЗ..ДИ. И ВИЕ ЕДИН ДЕН ЩЕ ЛАПНЕТЕ ШПЕКА, АМА ДАНО ДА ВИ ПРИСЕДНЕ НА ВАС НА ВАШИТЕ БЛИЗКИ И ЦЕЛИЯТ ВИ РОД ДО 9-ТО КОЛЯНО.
  • 176 ...............

    0 1 Отговор
    Браво.
    Най-после доживяхме и ние да се почувстваме Европейци.
    Какво му е на дизела да бъде 3 лева.
    Голяма работа.
  • 177 Реалиста

    1 0 Отговор
    НЕНАЯЛИ СЕ ИЗ..ДИ. И ВИЕ ЕДИН ДЕН ЩЕ ЛАПНЕТЕ ШПЕКА, АМА ДАНО ДА ВИ ПРИСЕДНЕ НА ВАС НА ВАШИТЕ БЛИЗКИ И ЦЕЛИЯТ ВИ РОД ДО 9-ТО КОЛЯНО.
  • 178 amon ra

    0 0 Отговор
    Щом потреблението на една стока не намалява, значи цената е нормална. Скъпо ще е само ако калабалъка по светофарите намалее с поне 50%. Докато из софийските улици се кара броня до броня си остава евтино. Иначе един протест срещу Слънцето би имал по-голям успех според мен :)
  • 179 Радо

    1 0 Отговор
    Ако миналата година бяха протестите масови нямаше да се стигне до тук 3 лева за литър но повечето предпочетоха да си останат в вкъщи иначе виртуалните протестиращи са над милион но това не върши работа. Гърците ни направиха показно как се протестира дано сме си взели бележки успяха да ма им опростят 100 милиарда докато при нас всички цени вървят нагоре. Заплатите или по точно доходите няма да тръгнат на горе по простата причина че бедният народ се управлява по лесно. Ако искаш бензин и нафра по 5 лева и заплата 290 лева стой си в у дома като миналата година. При това движение на цените на горе хляба вече ще се продава на филийки защото вече повечето няма да могат да си купят цял хляб. Сигурен съм че повечето ще си останат и няма да дойдат на протеста така и беше преди от 100 хиляди записали се дойдоха стотина така проспахме и 500 робство защо да не поспим още 500 може и хиляда и ще чакаме марсианците да ни оправят положението.
  • 180 цеко

    0 0 Отговор
    бравоооо 3 лв. литар гориво а заплатите 270 лв. ха ха ха ха ха това са наще политици.
  • 181 гост

    0 0 Отговор
    Според мене всички чакаме на младите и на студентите нешто да направят. Не се ли съберем всички ништо няма да направим, ама ние Българите сме си малко чишити .
  • 182 bulgaria

    0 0 Отговор
    ama spored men protesta trqbva da bade do tolkoz chasa, do kolkoto trqbva da se vzeme reshenie i da se saobshti publichno ' gorivata stavat edi kolko si lvl s edi kolko si sotinki na dolu razbira se...a ne kato minalia pat za 2-3 chasa izleznaha i se pribraha....tva nee protest, zatvarqme patq i tva e,ako trqbva 2-3 dni shte bade tozi prostes, no togava mislq che shte ima efekt, a ne za nqkolko chasa i vsichki po kashtite i pred televizoite, da gledat pak nekvi mizerii na nashte politici....mejdudrugoto tqbva da se stachkuva za vsichko i nai veche za niskite dohudi i zaplashtane na balgarite...nemoje tuka na chas da e pod edno euro, ne moje naftata da e 1.33 dolara za 5 litra v USA, haha tam kolite im harchat po 20 na 100 i daje kato hodat po magazinite ne im spirat dvigatelite..ae kvo da kaja, no tezi neshta shte se opravqt samo ako se vdignime vsichki, vijte samo 'v kriza' kakvi bonusi se razdavat ot 10 000 leva na gore.., kak moje Dqnkov da kaje 'koito e rabotil i see staral ot moq ekip, shte poluchi bonus', nali sme v kriza vseki v tazi darjava se starae, ima hora koito nerabotqt v momenta zashtoto nqma kade, a shte si vyrshat rabotata s udovolstvie i nqma da chakat takiva bonusi shte se radvat i na 400 leva...zashto zaredi greshki na drugi hora trqbva da stoime gladni..zashto trqbva da tarpime tazi bezrabotica, tazi mizeriq i taka na tatak...bono mi e napravo..molq vi elate v nedelq na protesta, zashtoto tva neshto trqbva da se promeni..STIGA........
  • 183 Адаша

    1 1 Отговор
    Така става след като МАФИЯТА СЕ СРАСНЕ С ДЪРЖАВАТА. ОБИЧАМ СИ РОДИНАТА НО МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА.
  • 184 Стажанта

    0 0 Отговор
    Не затваряйте кръстовищата,а затворете подходите към бензиностанциите на "Лукойл".Те са крадците.Не зареждайте при тях.Това е началото.Направете група във "Фейсбук",която да подкрепи бойкота срещу "Лукойл", като за начало.Просто не зареждайте.Черните в ЮАР точно по този начин премахнаха апартейда.Не правиха оборот в магазините на белите.Това наистина беше края на апартейда.Ако искате край на кражбите направете бойкот.Никой не може да ви обвини в това,че не зареждате при крадците-монополисти.
    БОЙКОТ на "Лукойл".ТОВА Е.
  • 185 777

    0 0 Отговор
    ТОЗИ ПЪТ ПРОТЕСТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ С ТОЯГИ И НЕ ПО БЕНЗОСТАНЦИЙТЕ А НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА !У НАС КАМЪНИ НЯМА ЛИ? Е КАКВО ЧАКАМЕ ТОГАВА НИМА ИМАМЕ КАКВО ДА ГУБИМ ОЩЕ?
  • 186 ro6av

    0 0 Отговор
    koi 6te protestira ve.......... vsi4ki deto se nari4ate balgari ste maje samo na 2 rakiiii straxlivciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 22 godini ni .................maikata sega se setili
  • 187 johnny

    1 0 Отговор
    Ако не зареждате 1 седмица ефекта ще е по-голям.
    Така или иначе цените растат - защо обаче не питате за акциза като процент и за качеството - в качеството ни цакат ...
  • 188 петър василев

    0 0 Отговор
    Dizela v bg e otvratitelen.Teq tarikati podkupvat i davat fal6ivi probi za dizela e pod minimalniq standart za ka4estvo.A za cenata nqmam dumi....
  • 189 петър василев

    0 0 Отговор
    Dizela v bg e otvratitelen.Teq tarikati podkupvat i davat fal6ivi probi za dizela e pod minimalniq standart za ka4estvo.A za cenata nqmam dumi....
  • 190 чужденец

    0 0 Отговор
    Във Италия ме блокира стачка, за намалявне цената на дизела.. 1.80Е Три дни стоях, доѝде полиция ,пуснаха ни ,сега Дизела е 1.76Е БРАВО!!! И в БГ да я намалят с 2ст...хе,хе БРАВО на протестантите
  • 191 Българин

    0 0 Отговор
    По повод коментара на рошавия ПО - ДОБРЕ КЪСНО ОТКОЛКОТО НИКОГА
  • 192 димитър димитров

    0 0 Отговор
    първо протест не се прави в неделя когато повечето хора почиват и то на заговезни блокирай централните кръстовища в големите градове цял ден и ще видите ефекта а за цената то тя ще расте може и 5 лева да стане защото лукойл е монополист и издържа правителството с по високите цени